Tetka Saveta

TRIK KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Monika otkrila kako da nosite bikini! (FOTO)

Izgleda da smo gornji deo bikinija svih ovih godina nosile pogrešno, a Monika Maćini je najzad otkrila trik kojim će nam grudi u njemu lepše stajati!

12.08.2022 09:00

TRIK KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Monika otkrila kako da nosite bikini! (FOTO)
TikTok-monikkamancini

Leto traje i dalje, a ukoliko ste mislile da znate baš sve u pogledu bikinija, italijanska TikTokerka Monika Manćini vam otkriva još neke trikove kojima će vaše grudi izgledati mnogo lepše u običnom bikiniju koji nema ojačanja za grudi.

Ona počinje svoj video rečima da je ovaj savet koristan svim damama, ali pogotovo onima koje imaju bujnije grudi. Monika na sebi pokazuje kako da obučete klasičan gornji deo bikinija, međutim ona deo koji je ravan i koji ide ispod grudi zapravo stavlja oko vrata i upravo u tome je najveća “caka”. Potom uzima trake koje su u startu bile predviđene da se kupaći njima veže oko vrata i ukršta ih sa drugim trakama i vezuje ih pozadi.

Snimak je dobio 22.000 sviđanja i oko 300 komentara.

- Nisam ni znala da je uopšte moguće da se tako veže bikini, ali ima logike! -

- Moje trake nažalost nisu duge dovoljno da bi se vezale oko struka -

- Hvala na savetu, odmah isprobavam -

- Ovo je odličan savet za veće grudi -

Među komentarima u kojima se dame zahvaljuju na korisnim savetima našao se i veći broj muškaraca koji su pohvalili izgled lepe Monike.

- Izgledaš fantastično, daješ li ovakve savete i privatno u 4 zida? -

- Zovem se Sebastijan, ali ti bi mogla da me zoveš kako god želiš! -

- Poslao sam ti broj, javi se ponekad - bile su samo neke od poruka jačeg pola koji nije ostao imun na objavu lepe Italijanke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)