Moda

NARUČILA PREDIVNU HALJINU PREKO INTERNETA, ALI STIGAO JOJ UŽAS NAD UŽASIMA! Čitav svet smeje se zbog ovog komada!

Iako su onlajn prevare u kupovini sve češće, nekada se nemarnošću naručioca desi greška. To se desilo jednoj devojci kojoj nisu bila ispunjena očekivanja kada je videla narudžbinu.

25.04.2022 10:10

NARUČILA PREDIVNU HALJINU PREKO INTERNETA, ALI STIGAO JOJ UŽAS NAD UŽASIMA! Čitav svet smeje se zbog ovog komada!
Printscreen/TikTOK/sassandcellulite

Internet prevare nisu ništa novo i mnogi koji naručuju robu onlajn treba da budu svesni da je situacija u kojoj neće dobiti ono šti su i naručili jeste i te kako moguća.

Upravo to se dogodilo devojci po imenu Kejtlin Mur, koja je zbog onlajn kupovine doživela izuzetno neprijatno iskustvo, ali je i pored toga odlučila da se našali na svoj račun i iskustvo podeli putem TikToka ne bi li pomogla ljudima širom sveta da shvate kako mogu da budu nasamareni. 

I Murova je kao većina devojaka pronašla idealnu haljinu za koju je bila spremna da izdvoji novac, želeći da je ima po svaku cenu. Ona je, naime, naručila kratku prozirnu trendi haljinicu s postavom i tufnama, kratkih rukava i sa kaišem, brenda Shein. Međutim, ono što je dobila, zgranulo je sve, a nju ponajviše.

U videu koji je objavila na TikTok profilu ona je sa svetom podelila kako izgleda haljina koja joj je stigla na adresu.

Pojavivši se u videu u dugačkoj, prozirnoj haljini poput onih za plažu, devojka je šokirala svoje pratioce. Haljina nije imala ni kaiš, ni postavu, pa je izgledalo kao da je Kejtlin praktipčno gola.

Ispostavilo se, međutim, da devojka nije dobro pročitala deklaraciju jer je na veb-stranici pisalo da haljina nema postavu, već samo prozirni sloj.

Mišljenja i komentari korisnika bili su podeljeni. Jedni su komentarisali da je dobila ono što je naručila, a drugi su se složili da bi napravili istu grešku. Bilo je i onih zgroženih.

Devojka je kasnije pronašla način kako da iskombinuje neobični odevni predmet i da izvuče nešto pozitivno iz cele priče. Obukla je postavu i dodala kaiš koji je nedostajao. Kombinacija, ipak, na kraju nije ispala tako loše.

Printscreen/TikTOK/sassandcellulite

Devojka je na kraju pronašla način da iskoristi ono što je dobila

Ova blogerka na svom TikToku daje savete za modne kombinacije za dame punijeg stasa i rado deli kako na njoj izgleda sve što naruči putem interneta.

BONUS VIDEO:
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)