Moda

NARUČILA SAM VENČANICU IZ SNOVA ZA 44,5 EVRA! Ono što mi je stiglo mi je nateralo suze na oči

Za novac za koji je naručila venčanicu, Lili je očekivala je ipak malo više od onoga što je dobila. Umesto da se raduje predstojećem najlepšem danu, ona je bila šokirana i razočarana.

16.04.2022 13:05

NARUČILA SAM VENČANICU IZ SNOVA ZA 44,5 EVRA! Ono što mi je stiglo mi je nateralo suze na oči
Printscreen/TikTok/lillypuhalla

Mnoge dame sanjaju o danu venčanja i svoje planove i vreme podređuju pripremama kada dođe vreme za to. Obilaze prodavnice u nadi da će naći najlepšu venčanicu i da će biti najlepše tog dana-što je realno i očekivano. Ipak, šta se desi kada se za kupovinu odlučite onlajn?

Iako se mnoge buduće mlade ne usuđuju da kupuju putem interneta, bez da su se nekoliko puta okrenule pred ogledalom i videle kako im ona stoji, ipak ima i hrabrih.

Devojka po imenu Lili , je putem Tiktoka objavila svoje neprijatno iskustvo sa kupovinom najlepše haljine za svoj dan. Iako je venčanicu jeftino platila, tačnije 44,5 evra, i nije očekivala ko zna šta, to što je ipak dobila ju je kaže porazilo. Dobila je crni triko sa cvetnim detljima i neki zavesasti dodatak koji ide od struka i bokova do nogu.

Printscreen/TikTok/lillypuhalla

Ono što je Lili dobila, više je ličilo na kostim

Haljina je više ličila na kostim za ples i Lili nije krila nezadovoljsto, deleći slike sa svojim pratiocima na TikToku.

Međutim, ono što je očekivala bilo je daleko lepše na slici koju je videla. Haljina koju je naručila izgledala je potpuno drugačije, glamurozno i lepo.

Printscreen/TikTok/lillypuhalla

Na veb stranici je bila potpuno drugačija haljina u ponudi

Ova devojka kaže, da je, pošto je platila i primila pošiljku, veb stranica na kojoj je naručila venčanicu, izbrisana.

Reakcije Lilinih pratioca bile su različite. Ljudi su mahom bili šokirani celom situacijom i neprijatnim iznenađenjem koje je devojka doživela, a neke devojke su čak rekle da su želele da kupe istu haljinu.

 

@lillypuhalla yeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid #greenscreen #whatiwanted vs #whatigot#fail ♬ original sound - Kneely_Knight

 

Lili je rekla da će pokloniti haljinu nekoj srednjoškolki koja će je možda nositi sa helankama.

Internet kupovina je pravi izazov i nikada nećete biti sigurni šta možete dobiti na svojim vratima. Ne treba se oslanjati na to, naročito kada su vam neki događaji jako bitni. Bar ne preko neproverenih stranica koje nemaju recenziju ili su sumnjive.

BONUS VIDEO:

 

 

                                                   

Komentari (0)