Ispovesti

KRV NIJE VODA: Zbližile se jer su obe usvojene, a onda su saznale šokantnu istinu!

Da li ste ikada čuli da su naši prijatelji porodica koju sami biramo? U slučaju ove dve dame, njihovo prijateljstvo ih je navelo da dođu do nekih mnogo većih otkrića.

13.04.2022 19:30

KRV NIJE VODA: Zbližile se jer su obe usvojene, a onda su saznale šokantnu istinu!
shutterstock.com

Dešava se često da braća ili sestre ne budu nimalo nalik jedno na drugo. Potpuno drugačiji karakteri, interesovanja, potpuno drugačije težnje u životu. Sa druge strane, čest je slučaj gde su ljudi našli prijatelja koji je ne samo da deli vaše poglede na svet nego i izgleda kao vaš blizanac. Portal Srećna Republika vam donosi čarobnu priču o dve žene koje su prvo postale najbolje drugarice a onda saznale i da dele iste gene.

Sve je počelo tako što su Džulija Tineti (31) i Kasandra Medison (32) zajedno radile u baru u Konektikatu. One su se upoznale 2013. godine dok su obe bile zaposlene u baru “Russian Lady” u Nju Hejvenu. Iako su u početku bile samo bliske koleginice, ove žene su brzo uvidele da imaju mnogo toga zajedničkog. Spojile su ih neke zajedničke karakteristike.

Njih dve su otkrile da obe imaju tetovaže zastave Dominikanske Republike na svojim telima. Što je još važnije, saznale su da su obe rođene i kasnije usvojene iz te zemlje. Nakon što su otkrile koliko toga dele, njih dve su se brzo sprijateljile i čak su počele da se oblače slično. Postojala je neobična veza.

- Mislila sam da je kul. Prosto smo nekako odmah kliknule. Sve je bilo veoma prirodno - ispričala je Kasandra o svojoj najboljoj prijateljici Juliji.

Ubrzo su primetile i da jedna na drugu jako liče. Kolege i zajednički prijatelji bi komentarisali koliko njih dve liče i kako su možda su u srodstvu, iako su na njihovim dokumentima za usvajanje pisala imena različitih gradova, različita prezimena i različita imena majki. Činjenica da su rođene i usvojene u razmaku od samo godinu dana iz istog dela Dominikanske Republike im je poslužila kao presudni razlog da saznaju da li postiji neka vrsta rodbinske veze među njima.

DNK test im je otkrio nešto što nisu mogle ni da zamisle. Nakon što je urađeno nekoliko DNK analiza i nakon što je njihov biološki otac otkrio da je dao i drugu bebu na usvajanje, Kasandra i Julija su saznale da su biološke sestre. I ne samo to, saznale su i da imaju još sedmoro braće i sestara koji svi žive u Dominikani, piše portal goodmorningamerica.com

Džulija je rekla da je saznanje da je njena najbolja drugarica zapravo njena biološka sestra izazvalo pravi vrtlog emocija među njihovim najbližima, ali se nada da će uskoro moći da otputuje u Dominikansku Republiku kako bi upoznala ostatak svoje biološke porodice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)