Tetka Saveta

ŽELITE SAVRŠENU LETNJU ŽURKU U SVOJOJ BAŠTI?! Osam načina da napravite bar iz najluđih snova!

Ako vam se ovog proleća i leta ne ide u gužvu samo da biste popili hladno pivo ili pokoji šareni koktel, uzmite stvar u svoje ruke i napravite bar u vlastitom dvorištu.

26.02.2022 22:00

ŽELITE SAVRŠENU LETNJU ŽURKU U SVOJOJ BAŠTI?! Osam načina da napravite bar iz najluđih snova!
pexels.com

Lepše vreme je pred nama te nam se smeše mnogi sunčani i opušteni vikendi koje bismo najradije proveli sa bliskim i dragim ljudima. Šta kažete na to da ih sve okupite u dvorištu svog doma i poslužite pićima iz vašeg ličnog baštenskog bara? Ako vam to zvuči kao dobra ideja, pogledajte ove ideje koje vam donosi portal Srećna Republika.

1. Bar od drvenih paleta

Ako imate pri ruci par drvenih paleta, reciklirajte ih i od njih napravite šank u svega par poteza. Ukoliko još imate i prazne tegle u kući, iskoristite ih umesto krigli, natočite hladno pivo u njih, okupite najbliže i uživajte u čarima lepog vremena.

2. Farmerski bar

Ukoliko volite kaubojske filmove i njihovu estetiku, ovaj bar je za vas. Drveni šank, lim, stare flaše od pića kao dekoracija i jedan sigurno dobar muški provod.

3. Tropski bar

Priželjkujete ležaljke, sunce, more i hladna, opojna pića sa dosta ruma? Onda je baš ovakav baštenski bar za vas. Uz malo trske i drveta stvorićete idealnu plažnu atmosferu na korak od svog kućnog praga.

4. Bar na rasklapanje

Ukoliko kuburite sa prostorom u dvorištu ovo rešenje je za vas. Barski sto koji se raskpala i podiže kada nije u upotrebi. Dodajte tome i par visokih barskih stolica, par saksijskih biljaka i boho-šik dekor i dobili ste svoje mesto za uživanje sa najbližim krugom prijatelja.

5. Bar na tremu

Ovo je mesto za prave hedoniste. Pretvorite staru šupu u pab, dodajte par svetiljki za romantičnu atmosferu, nekoliko stolica i par čaša kvalitetnog pića i imaćete sav ugođaj otmenog bara u vlastitom dvorištu.

6. Bar u ćošku

Ukoliko imate onaj jedan kutak dvorišta koji vam stalno zvrji prazan i ne znate šta ćete sa njim, tu smo da vam damo ideju. Napravite ugaoni šank od dasaka, oplemenite ga sa par fotelja i stočićem, popunite police omiljenim pićem i okačite tablu za pikado i samo gledajte kako vam se dvorište puni dragim licima.

7. Elegantni letnji bar

Ukoliko volite estetiku Santorinija, njegove bele zidove i skockane pasaže, ovaj bar će biti vaša šoljica čaja. Ozidani šank minimalističkog dizajna uz par flaša dobrog pića i barske stolice kontrastne boje i vi ste našli svoje omiljeno mesto za tople zvezdane večeri.

8. Koliba bar

Ukoliko ste više planinski tip i privlače vas elementi drveta u enterijeru, ovaj bar je kao stvoren za vas. Drvena koliba u prirodnoj boji, par fenjera i lampice kako bi ugrejale atmosferu, sveće, barske stolice i zvučnik iz kojeg će dopirati vaša omiljena muzika. Šta vam još treba? Kvalitetno društvo i piće i to je to!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)