Brak i veze

ČETIRI TAJNE USPEŠNOG BRAKA: Muškarac progovorio u ime drugih muževa i otkrio šta očekuju od supruge! (VIDEO)

Osim ljubavi i fizičke bliskosti važno je njeno poštovanje i kad se sredi za svog muža.

11.10.2023 20:00

ČETIRI TAJNE USPEŠNOG BRAKA: Muškarac progovorio u ime drugih muževa i otkrio šta očekuju od supruge! (VIDEO)
Instagram- amella8383

U današnjevreme kada se većina brakova završi razvodom često posle samo godinu, dve nakon venčanja mnogi se pitaju u čemu je tajna uspešnog braka. Čak ni parovi koji su u višedeceniskoj bračnoj zajednici nemaju odogovor na ovo pitanje.

Pre neokiko decenija za uspešan brak od supruge  se očekivalo da dobro kuva, vaspitava decu i ispunjava bračne dužnosti. Ipak, izgleda da dobar obrok i strast u krevetu nisu presudni za opstanak bračne zajednice. Jedan video snimak na društvenim mrežama bacio je novo svetlo na ovu temu. Kako je objasnio jedan muškarac na Instagarmu danas su na ceni neke druge vrednosti kod žena. 

- Poštovanje je od ključne važnosti. Muškarac će znati ukoliko ga poštujete i to je ponekad važnije od ljubavi, ono pokazuje koliko vam on znači ne samo kao voljeno biće, već kao čovek. Poštovanje je uvek iznad svega. Muškarci vole kada se žena sređuje za njih. Ukoliko nešto muškarac mrzi, to je kada se njegova dama po kući pokazuje u najgorem izdanju, a onda se dotera i zablista kada pođu negde. To samo pokazuje da je toj ženi važnije mišljenje okoline i totalnih stranaca od mišljenja njenog muža. Mi smo vizuelna bića i uvek volimo da vidimo našu ženu doteranu - započeo je svoju priču ovaj muškarac.

Instagram- amella8383

Čovek objasnio šta muškarci najviše vole kod žena

On je potom objasnio da će suprug više ceniti svoju ženu ukoliko mu kažete da primećujete njegov trud. 

- Nije ljubav jedina koja se objašnjava rečima, vaš čovek će umeti da ceni kada mu kažete da znate koliko se on žrtvuje za vas, kada znate koliko se bori da vam obezbedi sve što može. Zato mu otvoreno kažite da znate koliko je vredan, koliko verujete u njega i njegove ambicije. Nema ničeg važnijeg od trenutka kada izađete pred svoga supruga i kažete mu: "Hvala ti, ne bih uspela ovo bez tebe!" Na kraju vaš muškarac će vas ceniti onoliko koliko cenite ne samo njega, već i njegovu porodicu. Morate uvažavati sve njegove bliske ljude i poštovati ih onoliko koliko poštujete njega. Žena koja navodno voli supruga, a okolo priča prijateljima i roditeljima kako je on ovakav i onakav, zapravo nije brižna i verna supruga. Zato imajte reči hvale za svog muža uvek. I četvrto je fizički dodir. Nema ničeg vrednijeg od zagrljaja i nežnog dodira voljene supruge - zaključio je on.

Ovaj snimak je naišao na veliki broj pozitivnih komentara, dobio je 100.000 sviđanja na Instagramu, a žena koja je je paralelno prikazana na video snimku je klimala glavu u znak shvatanja ovih mudrih reči.

- Moram da potvrdim da se slažem, udata sam 30 godina, radim sve ove stvari, a muž me tretira kao kraljicu.

- Uvek se trudim da celoj porodici govorim najlepše o svom suprugu, čak i kada nije toliko sjajno.

- Mom mužu je uvek najdraže kada pohvalim njegov trud i rad, kaže da nema većeg komplimenta nego kad mu žena kaže i pokaže da ceni njegov trud i rad.

- Nikad nisam razumela žene koje dođu kod mame i onda kukaju na muža, a same su ga birale.

- Nema većeg uvažavanja od poštovanja suprugove porodice, ma kakva bila. Nemojte dozvoliti da budete kamen spoticanja između njega i njegove porodice. 

- Nadam se da sve ovo isto važi i za žene - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)