Ispovesti

"OSEĆAM SE KAO DA ŽIVIM U SENCI NJEGOVE PRVE SUPRUGE": Njen muž i dalje drži punu kuću slika prethodne žene, nosi joj cveće i oplakuje gubitak!

Jedna dama je objasnila da brak sa udovcem nimalo nije lak.

07.10.2023 21:00

"OSEĆAM SE KAO DA ŽIVIM U SENCI NJEGOVE PRVE SUPRUGE": Njen muž i dalje drži punu kuću slika prethodne žene, nosi joj cveće i oplakuje gubitak!
Shutterstock

Suprug ili supruga koji su preminuli često ostaju nikad prežaljeni i idealizovani u glavi udovca ili udovice. Jedna žena se pojadala na internetu kako se i posle 10 godina braka oseća kao da je tek bleda senka pokojne žene svoga supruga.

- Imam 42 godine, a moj muž 60. Upoznala sam ga godinu dana nakon što je izgubio suprugu. Posle veze od godinu dana rešili smo da našu ljubav krunišemo brakom u kom smo već 10 godina. On ima odraslu decu, sina i ćerku koji su u tridesetim. U početku sam se vodila mišlju da ćemo i mi imati naše dete, ali on nije želeo pa sam odustala od deteta. Kasnije sam se nadala da ću, možda, biti baka unučućima njegove dece ali me oni nikada nisu prihvatili - započela je ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Mislila je da je našla srodnu dušu

Ona je objasnila da je kuća u kojoj živi sa suprugom već 10 godina i dalje prepuna fotografija njegove pokojne žene.

- Njegovi sin i ćerka svaki put kada dođu kod nas donesu još neku uramljenu fotografiju njihove pokojne majke. Prema meni se ponašaju kao da ne postojim. Nikada me nisu ni pogledali, niti mi zahvalili na božićnim i rođendanskim poklonima. Moj suprug je u početku bio divan prema meni, ali sada deluje kao da se i on udaljio. Češće je na grobu pokojne žene nego sa mnom. Kad god bih ga zatekla sa buketom cveća za koji pomislim da je meni namenjen ispostavi se da je kupljen za groblje i za nju, čak joj i posvete piše. Osećam se kao da sam ja duh koji živi u kući ove žene, i da apsolutno niko ne obraća pažnju na mene - pojadala se ova žena.

shutterstock.com

Očajna je jer je shvatila da njen muž nikada neće preboleti pokojnu ženu

Ubrzo su usledili komentari na njenu ispovest.

- Ljudi različito reaguju na gubitak voljene osobe, tako da je veoma moguće da vaš suprug još uvek oplakuje njen gubitak.

- Razgovarajte otvoreno sa njim i recite mu šta osećate, stvari će se posle tog razgovora iskristalisati, možda na gore, a možda i na bolje.

- Teško je kada u braku postoji svakodnevna ljubomora, pogotovo kada je ona usmerena prema osobi koje više nema. Pitajte surupuga da li namerava da živi sa vama u sadašnjosti ili da nastavi da živi u prošlosti oplakujući pokojnu suprugu i živeći kao duh. Ako je njegova odluka ova druga, vreme je da ga ostavite - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)