Zanimljivosti

NADAO SE DA ĆE SE KOLEGE SETITI NJEGOVOG ROĐENDANA: Njihova reakcija dovela ga je do suza, nije ni slutio da će ovako provesti dan (VIDEO)

Za jednog radnika u firmi za državanje, trebalo je to da bude poseban datum.

25.09.2023 17:00

NADAO SE DA ĆE SE KOLEGE SETITI NJEGOVOG ROĐENDANA: Njihova reakcija dovela ga je do suza, nije ni slutio da će ovako provesti dan (VIDEO)
Printscreen/TikTok/k.dicey

Iako su rođendani za mnoge od nas postali samo datum koji nas podseća da smo godinu dana stariji za mnoge i dalje imaju veliki značaj. Nije stvar ni u poklonu ni u materijalnoj dobiti, već u pažnji koju vam tada pokažu najbliži, makar jednim zagrljajem. Oni koji su celodnevno na poslu ili daleko od svojih znaju da i takav mali gest može da popravi nekome dan.

Radnik u jednoj firmi je trebalo da proslavi svoj rođendan radno i pojavio se na poslu regularno kao i svaki dan. Ipak, neko od kolega je uspeo da zabeleži trenutak kada je verovatno bila pauza i kada je došao među da malo predahne, ali i da vidi da li se neko setio njemu bitnog datuma.

Printscreen/TikTok/k.dicey

Radnik u jednoj firmi je došao na pauzu da malo predahne sa kolegama ne znajući šta ga očekuje nekoliko minuta kasnije

Kolega koji je snimao atmosferu u firmi se setio da njegov prijatelj slavi rođendan pa je želeo kamerom da zabeleži njegovu reakciju dok su se svi ponašali kako ne znaju koji je dan u pitanju i da su potpuno zaboravili na njegov rođendan.

Čovek je mirno ušetao u kolektiv i seo na klupu češkajući se po glavi i gledajući oko sebe. Njegove kolege su sedele mirno na svojim mestima pijući kafu dok je on sa tužnim izrazom lica sedeo sve vreme za stolom, potpuno snužden jer je čestitka izostala.

U jednom trenutku su svi ustali i počeli da mu pevaju pesmu dok je njegov šef ušetao sa tortom i stavio je pred njega. U jednom trenutku čovek se potpuno oraspoložio i počeo da se smeje, a u očima su mu se pojavile i suze.

Radnik se zahvalio svima na divnom iznenađenju dok su ga kolege snimale telefonom. Kada je oduvao svećice prekrio je rukama lice od uzbuđenja i emocija koje su ga sustigle.

Snimak je počeo da kruži internetom a mnogi su komentarisali kako ovaj muškarac zaslužuje da proslavi svoj dan jer se vidi kako govori teško engleski ali da se trudi da bude deo kolektiva.

- Potrebno je samo vaših par minuta da nekome napravite uspomenu za ceo život.

- Ljudi ne shvataju ali je mali gest dovoljno jak u nečijem životu

- Ovo me je rasplakalo i hvala svima koji brinu o ljudima.

 

@k.dicey Replying to @Truedat ♬ Sad Music - Max-Music

 

- Ovako bi zapravo trebalo da živimo kao ljudi

- Ovo je divno što su kolege uradile za njega - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Neki od Tiktokera su prokomentarisali kako je ovo možda i previše značilo za njega i da možda nikad u životu nije dobio tortu za rođendan. Drugi su opet komentarisali da je kao radnik mogao da dobije neke beneficije ili barem telefon na poklon. Ipak, većina je prokomentarisala da pažnja koju mu je kolektiv ukazao vredi više od bilo kakvog materijalnog poklona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)