Feng shui

PRVI DAN JESENI IDEALAN JE ZA PRIVLAČENJE NOVE ENERGIJE U VAŠ DOM: Ovo su 6 jednostavnih Feng Šui saveta za uređenje životnog prostora (FOTO)

Do kraja godine ostaje još 100 dana.

22.09.2023 17:01

PRVI DAN JESENI IDEALAN JE ZA PRIVLAČENJE NOVE ENERGIJE U VAŠ DOM: Ovo su 6 jednostavnih Feng Šui saveta za uređenje životnog prostora (FOTO)
shutterstock.com

Jesen ove godine dolazi u subotu 23. septembra u 8 sati i 50 minuta. To je 266. dan u godini (računajući i 23. septembar), tj. od početka godine proteklo je 8 meseci i 23. dana. Do kraja godine ostaje još 100 dana (zaključno s 31. decembrom) ili 3 meseca i 9 dana uključujući i 31. decembar. Jesen stiže na severnu Zemljinu poluloptu. Na južnoj u istom trenutku počinje proleće.

shutterstock.com

Jesen počinje 23. septembra

Ovog vikenda iskoristite vreme da se prillagodite novom godišnjem dobu. To znači da je ovo idealni trenutak da se posvetite svom zdravlju, unutrašnjem čišćenju organizma ali i pospremanju životnog prostora. Kako su dani kraći, počećete da provodite više vremena u vašem domu, a sada je savršeno vreme da Feng Shui (Feng Šui) savetima pozdravite novu sezonu.

Ovde su 6 jednostavnih Feng Šui saveta koji će vam pomoći da spremno dočekate jesenju sezonu.
 

1. Da privučete nove mogućnosti, zamenite otirač ispred vrata u jesen, kao i na početku svake nove sezone.

2. Uverite se da je vaš broj kuće jasno vidljiv sa ulice, tako vas pozitivna Chi energija uvek može naći, naročito noću, kada dani postaju kraći.

3. Činiju sa voćem ili povrćem stavite na kuhinjski pult, crvene jabuke ili šarene tikve. Na taj način simbolizujete da vaša kuhinja nikada neće biti prazna i da uvek možete priuštiti hranu svojoj porodici.

Shutterstock

Jesenje spremanje doma prema feng šui

4. Obrišite prašinu i pokupite svu paučinu u svojoj kući, kao i ispred kuće, jer je nagomilana paučina simbol koji stopira pozitivnu energiju da se kreće u vašem domu.

5. Čak i ako je vreme hladno, otvorite prozore povremeno tokom hladnijih meseci. Pustite svež vazduh i pozitivnu Chi energiju u vaš dom.

6. Koristite mirisne sveće u vašem domu da promenite perspektivu za novu sezonu. Vanila u sobi čini da se osećate utešno, miris nane da obuzdate apetit, miris jagode da poveća energiju, dok cvetni miris poboljšava učenje. Koristite miris bora da poboljšate blagostanje u vašem domu,piše Mojenterijer.rs

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)