Zanimljivosti

ZAPOSLENA U KUHINJI OTKRILA VELIKU TAJNU KUVARA: Evo kako njima uspeva da svako jaje na oko bude savršeno, nema veze sa njihovom veštinom! (VIDEO)

Zaposleni u restoranima se trude da gostima pored ukusnog jela serviraju hranu koja će biti lepa i dekorisana.

20.09.2023 16:00

ZAPOSLENA U KUHINJI OTKRILA VELIKU TAJNU KUVARA: Evo kako njima uspeva da svako jaje na oko bude savršeno, nema veze sa njihovom veštinom! (VIDEO)
shutterstock, Printscreen/www.tiktok.com/dishworks

Dekoracija i serviranje hrane u restoranima podjednako je važno kao i njen ukus. To je postao gotovo standard u restoranima gde se zaposleni trude da gostima pored ukusnog jela serviraju hranu koja će biti lepa i na oko.

Da bi se to postiglo postoje zaposleni koji se time bave. Kako je na Tik Toku objavila jedna žena koja se bavi upravo serviranjem hrane čak i jaje na oko mora da bude savrežno sa podjednakim ivicama. Ako ste mislili da su kuvari sposobni da svako jaje savršeno ispeku pogrešili ste.  

shutterstock.com

Neki poslovi zahtevaju kreativnost, dok drugi traže koncentraciju kada je recimo restoran u pitanju

Naime, u snimku koji je sa svog radnog mesta u restoranu podelila ova žena vidi se kako se dobija savršeno oblikovano jaje na oko koje je uz to potpuno jednako za sve goste. 

- Kada me pitaju šta sam danas radila? - stoji u opisu njenog posta.

Na snimku se vidi kako ona makazama seče isprženo belance svakog jajeta dok ne dobije svaršen oblik koji će servirati gostima. 

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Zašto ih jednostavno ne sečeš dok su u kalupu?

- Zato moja ne izgledaju tako savršeno kao u restoranu.

- Kako si došla do ovakvog posla i karijere?

- Zdravo! Mogu li dobiti vaš posao? Mnogo mi se sviđa - bili su samo neki od komentara na njen post.

Neki su komentarisali kako je nehigijenski golim rukama držati hranu na taj način. Drugi su rekli da je nepotrebno dekorisati i oblikovati jaje, jer je ono samo po sebi autentično. Tiktokere je ipak najviše oduševio zadatak ove kuvarice koji je po mnogima kreativan naročito ako voli hranu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)