Svežina namirnica osnovni je uslov za ukusan obrok i uspeh restorana. Posebno moraju da budu oprezni riblji restorani zato što se ova namirnica brzo i lako kvari.
Snimak iz jednog ribljeg restorana izazvao je brojne polemike na društvenim mrežama. Najviše zgranut bio je gost koji je obrok naručio ne sluteći šta će dobiti na tanjaru.
Zgrabila štapić
Na snimku se vidi tanjir sa zelenom salatom, dekoracijom i komadom limete. Ispod zelene salate nešto se mrdalo pa je gost štapićem pomerio list i ostao zaprepašćen.
Riba na tanjiru bila živa i praćakala se. Kad je ćušnuo štapićem ona je otvorila usta i zgrabila štapić za jelo.
- Riba koja se servira u restoranu grize štapić - stoji u postu ovog snimka.
Usledili su brojni komentari.
Možda vas zanima…
- Da je svežija još bi plivala po moru.
- Zbog ovoga ja uvek naručujem biftek.
- Hahaha da li je ovo realno?
- Šta je rekao kuvar kad si mu vratio ribu nazad u kuhinju?
- Koji je to restoran da znam da nikad tamo ne idem na ručak.
- Verovatno je suši restoran u pitanju.
- Kako je ovo moguće?
- Nadam se da si ribu vratio u kuhinju da se dopeče i da je nisi jeo živu, nije zdravo.
- Trebalo da da naručiš odrezak, on barem neće da pobegne sa tanjira - bili su samo neki od komentara na ovaj post.
Komentari (0)