Zanimljivosti

PRIPREMILA RUČAK DOK JE VOZILA AUTO: Video sa društvenih mreža zapaliio Ameriku, ovako nešto još nije viđeno! (FOTO+VIDEO)

Viralni TikTok snimak obišao svet, a devojka dobila nadimak "gas girl".

20.07.2023 19:00

PRIPREMILA RUČAK DOK JE VOZILA AUTO: Video sa društvenih mreža zapaliio Ameriku, ovako nešto još nije viđeno! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/Tiktok/gettishow

Kada se spremamo za kraći put, ili izlet, skloni smo tome da ponesemo mnogo toga što nam nije potrebno, a ono o čemu najviše razmišljamo jeste hrana. Zahvaljujući novom TikTok trendu ne moramo sa sobom da nosimo pola kuhinje već samo parče mesa

Najnoviji trend koji je jedna TikTokerka podelila sa javnošću obišao je sve svetske medije, a ona je pokazala najjedostavniji način kako da prirpemite dobar stek dok ste na putu. 

Printscreen/Tiktok/gettishow

Žena je stavila meso u foliju želeći da pokaže novi način grilovanja

Naime, ona je jedan od najukusnijih komada mesa stavila na motor svog Mini Kupera, posula ga biberom i uvila u foliju. Spustila ga je na haubu automobila i ostavila da se peče na temperaturi od 41 stepen, što to je bila temperatura autobmobila u tom momentu.

Vozila je automobil vidno raspoložena da bi nakon 38 minuta rekla kako su stigli na odredište i proverila je da li se meso ispeklo. Kada je izvadila stek iz folije, pokazala je da je on potpuno ispečen i da je spreman za konzumiranje. Uzela je viljušku i nož, zasekla meso, pokazavši da je pripremljen savršen gril. Mnogi su ostali šokirani ovim kulinarskim trikom i zaključili su da je bolje ispečeno nego u rerni i to uz rizik da ne iscuri ulje. 

@gettishow Grilled a Tomahawk Steak on my Mini Cooper engine in the Las Vegas heat #cooking #steak #vegastiktok #minicooper #car ♬ original sound - Getti
Komentari nisu prestali da se nižu, a većina korisnika društvene mreže TikTok je bila više nego oduševljna. 

- Svaka čast, ovo je bilo maestralno.

- Neverovatna si.

- Moj rođendan je danas.

- Tako hrabro!

- Ludo.

- Mogu li da uzmem malo, moliću? - glasili su samo neki od komentara.

Iako su mnogi bili oduševljeni izumom ove žene, rekavši da se odvažila na vrlo hrabar, ali i praktičan potez, drugi su rekli da je meso sigurno upilo miris benzina, ili dizela, i da ovakav način pripreme nije zdrav. 

Kako god, žena je htela da pokaže kako se po ovim vrućinama može uraditi nešto praktično i korisno, a javnosti je postala poznata kao "gas girl". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)