Zanimljivosti

ON JE KEN U STVARNOM ŽIVOTU: Potrošio je oko 72.000 evra na estetske zahvate, a danas ovako izgleda! (FOTO)

Kaže da mu poređenje sa kultnom lutkom nikada nije bio cilj.

17.07.2023 20:00

ON JE KEN U STVARNOM ŽIVOTU: Potrošio je oko 72.000 evra na estetske zahvate, a danas ovako izgleda! (FOTO)
Instagram/Printscreen/kenhumanobrasileiro

Kada su u pitanju plastične intervencije, mišljenja su podeljena. Iako će se mnogi složiti da su sitne izmene skroz u redu i da ne postoji ništa loše u tome ukoliko želite da promenite na sebi nešto što vas frustrira i što vam se ne dopada, ali trebala bi da postoji neka granica. Međutim, postoje i oni koji su sa promenama otišli toliko daleko da su potpuno promenili svoj lični opis.  

Primer toga je Junior Bevilakua iz Brazila, koji nikada nije otkrio svoje godine, a potrošio je oko 71.000 evra na plastične operacije. Do sada je imao 80 procedura i planira da nastavi. Prvu operaciju koju je imao bila je operacija nosa i to mu je pomoglo da više podseća na kultnu lutku, iako kaže da mu to nije bila namera. 

- Nikada mi nije bila namera da izgledam kao Ken, ali  je moj stil oblačenja bio sličan njegovom. Imao sam istu boju kose, svetle oči i modernu odeću, pa su svi ljudi rekli da ličim na njega, čak i pre operacija - kaže Junior.

 

 

Iako ljudi kritikuju Juniora zbog njegovog izgleda, on ne dozvoljava da ga to pogodi. Objasnio je da je zadovoljan svojim izgledom i načinom života koji mu je doneo baš ovakav izgled i danas uživa u ulozi Kena.

 

- Priznajem da danas volim da budem Ken, jer se zabavljam i slikam sa ljudima, pored toga što dobijam veliku pažnju javnosti. Ken je neverovatan, otvorio mi je mnoga vrata i zahvaljujući njemu sam upoznao nova mesta - rekao je Junior.

 

 

Kaže da su ljudi koji su ga kritikovali veoma brzo otišli kod hirurga i uradili neke korekcije.

- Najsmešnije je to što su ti isti ljudi, koji su me kritikovali i rekli da su moje operacije preterane, učinili isto - kaže Junior kroz smeh.

 

 

Zahvaljujući unapređenju društvenih mreža ne mora da se suočava sa kritikama i uvredama.

- Danas više ne moram da se suočavam sa sajber nasiljem i kritikama nepoznatih ljudi, jer sam Instagram filtrira ružne reči i psovke. Iako bude toga, ili nekih ružnih komentara, ja to i ne vidim - zaključuje Junior.  

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)