Zanimljivosti

DEVOJKA JE IZBEZUMLJENO VRISNULA: Samo je prebledela, držala se za grudi i teško disala misleći da je njen dečko ubacio živo pile u blender (VIDEO)

Zaokupljena pripremom ručka nije obratila pažnju šta on radi.

17.09.2023 13:00

DEVOJKA JE IZBEZUMLJENO VRISNULA: Samo je prebledela, držala se za grudi i teško disala misleći da je njen dečko ubacio živo pile u blender (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/sanankhan

Mnogi ljudi vole da zbijaju neslane šale posebno sa partnerima nesvesni kakve posledice to može da ima. Jednoj devojci umalo nije pozilo od šale njenog dečka koji je mislio da će se oboje smejati. Umsto toga ona je bila bleda ka krpa, držala se za grudi i teško disala.

Snimak koji se pojavio na Tik Toku pokazuje mladi par dok priprema ručak u kuhinji. Mladić u ruci drži maleno žuto pile i šali se sa svojom devojkom kako će ubaciti u blender. Ona je zaokupljenja sekcanjem povrća za ručak da ni ne obraća pažnju šta on zapravo radi. 

Printscreen/TikTok/sanankhan20233

Tiktoker je upalio blender ali njegova devojka nije znala šta ima na umu

On je iskoriostio njen trenutak pažnje i balon napunjen kečapom stavio u krznenu igračku pileta. Devojka u međuvremeno pomno priprema hranu za bledniranje a njen momak je neopaženo spustio pile u kutiju. Uključio je blender i ubacio igračku a kečap je prsnuo na sve strane. Izbezumljena devojka pomislila je da je ubacio živo pile i počela je da vršti.

- Nee, nee šta to radiš? Šta si to uradio?!-  vrisnula je ona skamenjena od šoka sa suzama u očima. 

Držala se rukom za grudi i teško je disala dok je on pokušavao da joj objasni da je sve šala. Pokazao joj je komadić krznene igračke ali je ona i dalje bila izbezumljena. Stavila je ruku preko usta pokušavajući da zadrži suze. 

Komentarišući ovaj snimak mnogi su primetili da je u pitanju surova šala i da se ne treba igrati sa takvim stvarima.

- O Bože...ovo je za Oskara.

- Umrla bih od srčanog udara kad bih ovo videla. 

- Ovo je previše bolno za mene.

- Ovo je tako surovo. Momentalno bih ostavila ovog momka zato što je lud. 

- Brate, i ja sam poskočio kad si ubacio igračku u blender.

- Najbolja akcija na svetu - bili su neki od komentara.

Ovaj snimak izazvao je različite komentare i raspravu na društvenim mrežama. Jedni su zdušno branili mladića govoreći da se samo šalio, dok su drugi tvrdili da je u pitanju bolesna šala. 

I dok je mnogima bilo u fokusu sve što se izdešavalo i način na koji je momak osmislio šalu, mnogi su se pitali kako ona nije primetila da je snima. Bilo je i onih koji su tvrdili da je sve namešteno a da je ona zaprepašćenje odglumila dostojno Oskara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)