Ispovesti

ZGRABIO GA I TRESNUO O ZEMLJU, MLADA ZAVRŠILA U SUZAMA: Ovaj skandal na venčanju uništio im je porodicu (FOTO)

Hteo je da se našali, međutim, nikome sem njemu nije bilo smešno.

10.02.2023 22:10

ZGRABIO GA I TRESNUO O ZEMLJU, MLADA ZAVRŠILA U SUZAMA: Ovaj skandal na venčanju uništio im je porodicu (FOTO)
shutterstock.com

Nevestino bacanje bidermajera nakon venčanja je jedan od najrasprostranjenijih svadbenih običaja širom sveta. Veruje se da će se sledeća udati upravo devojka koja uhvati nevestin buket.

Jedan mladić priznao je na platformi Redit da je na silu sprečio svoju devojku Megi da na sestrinom venčanju uhvati bidermajer ne sluteći kakve probleme će mu to doneti. Pokušao je da bude duhovit a sve se pretvorilo u katastrofu.

Pixabay.com

Pokušao da se našali a sve se pretvorilo u neprijatnu situaciju

Neprijatna tišina

Mladić i njegova devojka otišli su na venčanje njene sestre gde je po prvi put upoznao i njenu majku. Sve je bilo u redu dok nije došao trenutak da nevesta baci bidermajer pa se u gomili neudatih naravno našla i njena sestra.

- Kad je došlo vreme za bacanje buketa moja je devojka bila jedna od dama koje su želele da dođu do bidermajera. Mislio sam da imam priliku da budem duhovit i podignem raspoloženje, pa sam stao iza Megi i zgrabio buket pre nego što je uspela da ga uhvati, a potom sam ga bacio na zemlju. Iskreno, nisam imao pojma da li će Megi zaista uhvatiti bidermajer ali nisam hteo da rizikujem jer sam još mlad i nemam nameru da se ženim - ispričao je ovaj mladić.

Kako je naglasio, želeo je zapravo da se našali ali njegova šala se nije dopala ostalim gostima a posebno ne majci njegove devojke. 

- Nakon što sam bacio buket na pod čuo se kolektivni uzdah, a potom je usledila vrlo neprijatna tišina. Ja sam se nasmejao pokušavajući da im pokažem da je sve zapravo šala ali nikome osim mene nije bilo smešno - priznao je ovaj mladić.

Pixabay

Zbog neslane šale izbačen je sa svadbenog ručka

Izbačen sa svadbe

Nakon ovog incidenta svi su ga izbegavali čak i tokom svadbenog ručka. 

- Niko nije hteo da priča sa mnom a dobio sam nekoliko ružnih pogleda. Majka moje dejvojke me na kraju povukla u stranu i zamolila me da napustim svadbu. Nisam hteo da pravim scene pa sam se pokupio i otišao - priznao je on.

Na sreću njegova devojka nije mu uzela za zlo ponašanje na sestrinoj svadbi ali je njena majka i dalje na distanci s njim. 
- Da li je ovo zaista bio bezobrazan potez ili jednostavno niko nije shvatio moju šalu? - upitao je mladić korisnike ove društvene mreže.

- Ti si bezobrazan. To je tradicija i vrlo je ružno što si se tako poneo. Osim toga, to što je neka devojka uhvatila bidermajer ne znači automatski da će se zaista i udati -

- Napravio si nepotrebnu scenu i narušio odnos sa svojom devojkom i njenom porodicom -
- Ne znam šta si očekivao. I ja bih te izbacila sa venčanja nakon takvog ponašanja - bili su samo neki od komentara na njegov post.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)