Brak i veze

DA LI JE OVO NAJSKUPLJA SVADBA U ISTORIJI, mladoj napravljena haljina od zlata i novčanica?! Koliko su tek dobili muzičari, a sam kraj snimka će vas zaprepastiti! (FOTO/VIDEO)

Lukaš i Evka iz Slovenije plivaju u parama koje su roditelji tokom njihovog venčanja bacali na sve strane, a detaljni s njihovog veselja zaista ostavljaju bez daha.

16.10.2022 16:16

DA LI JE OVO NAJSKUPLJA SVADBA U ISTORIJI, mladoj napravljena haljina od zlata i novčanica?! Koliko su tek dobili muzičari, a sam kraj snimka će vas zaprepastiti! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen/IGOR19521

Romske svadbe su poznate kao one na kojima se neretko troši pravo bogatsvo, a jedno od najluksuznijih ikad održano je 2016. godne, a brak su sklopili pred bogom i narodom Lukaš i Evka iz Slovenije. Snimak njihove zakletve na večnu ljubav sa Jutjuba pregledan je milion i 100.000 puta, a gledaoci su bili zapanjeni količinom novca kojom su se svatovi rasipali.

U jednom trenutku videlo se da mladin otac ili svekar čak ispred nje cepaju novčanice čija suma nije nimalo zanemarljiva, a zatim je obasipaju njihovim pocepanim delićima.

Snimak venčanja u najmanju ruku izgleda kao svadba iz serije Sulejman Veličanstveni. Mladina venčanica je raskošna haljina princeza kroja na kojoj se nalazi mnoštvo detalja od samog zlata, a isti je slučaj i sa mladoženjinim odelom. Pometnju je izazvala i mladoženjina sestra ili rođaka koja je takođe u haljini poput venčanice, ali sirena kroja. Međutim, jasno je da ona ipak nije nevesta. 

YouTube/printscreen/IGOR19521

Mladenci Lukaš i Evka iz Slovenije

Deo propratnog aksesoara su i masivne Bulgari burme, dok se na početku vidi čin veridbe ogromnim zlatnim prstenjem sa crvenim rubinima. Mlada ima i pravu zlatnu krunu, dok pozlaćeni detalji nisu izostali ni sa sandala. Ona se više puta i presvlačila u luksuzne večernje haljine po kojima su prošiveni cirkoni, a mladoženja ju je u stopu pratio promenom stajlinga.

Basnoslovne sume novca su bukvalno bacane pred muzikante, a u pitanju su bile novčanice od po 100 evra i više za svakog člana orkestra ponaosob.

Primetno je da su svi članovi porodice bili obučeni krajnje elegantno, čak su i devojčice od nekih 5 godina bile u balskim haljinama koje se samo na filmu mogu videti. Ambijent u kome je upriličeno slavlje je posebno dekorisano, a samo deo menija raskošnog švedskog stola bilo je i celo prase. 

YouTube/printscreen/IGOR19521

Venčanica koju je nosila Evka 

Mlada je u jednom trenutku raširila haljinu, a prisutni su ubacivali novčanice na njenu suknju. Kulminacija večeri nastupila je kada se ona presvukla u crvenu haljinu, a prisutni su novčanice lepili po njoj. Ona je na kraju imala odoru od izlepljenih novčanica po sebi.

Ono što je najinteresantnije jeste da je na kraju snimljen prizor kako novopečeni mladenci broje novac koji su tokom venčanja dobili. U pitanju je basnoslovna suma koju je teško i zamisliti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)