Zanimljivosti

SVE JE DELOVALO KAO OBIČAN IZLET, A ONDA JE KAMERA USNIMILA NEVEROVATAN TRENUTAK: Porodica šetala šumom, ni ne sluteći ko ih vreba iza leđa (VIDEO)

Divlja životinja je počela da prati porodicu u stopu, a oni su pokušali da ostanu smireni.

15.09.2023 17:01

SVE JE DELOVALO KAO OBIČAN IZLET, A ONDA JE KAMERA USNIMILA NEVEROVATAN TRENUTAK: Porodica šetala šumom, ni ne sluteći ko ih vreba iza leđa (VIDEO)
Printscreen/TikTok/spotlighttv_

Oni koji vole prirodu i uživaju da je istražuju priznaće vam da je svaka njihova avantura i šetnja bila vredna i možda ponekog neprijatnog iskustva ili potencijalne opasnosti sa kojom su se suočili. Koliko god poznavali i prirodu i njenu dinamiku, uvek je važno biti na oprezu.

Jedna porodica odlučila je da kampuje i pravi izlet negde u šumi kada su se prilikom vraćanja, pretpostavlja se kući, našli su se u vrlo nezgodnoj i nezavidnoj situaciji. Dok se otac sa dvoje dece prbližavao svojoj supruzi tokom šetnje, koja ih je snimala, iza leđa im se prikradao medved koji je sporim korakom pratio u stopu porodicu.

Printscreen/TikTok/spotlighttv_

Šetajući kroz šumu porodica je zapazila medveda iza sebe

Iako su mu dovikivali i pokušavali da ga oteraju zastajkujući i mašući mu, životinja je bila uporna sve vreme i išla je ka njima. Uprkos tome što su celu stvar hteli da okrenu u svoju korist i da naprave zabavnom, na licu oca se video strah i prisutna uplašenost zbog situacije u kojoj su se našli. 

Porodica je ubrzala korak, a u snimku se čuje majka koja pokušava da smiri starijeg sina , sugerišući mu da ne trči i ne pokazuje strah. Žena je sve vreme snimala prilično zastrašujuću scenu iako je porodica pokušala da ostane pribrana. Kako su zalazili u šumu i povremeno se okretali da bi proverili da li je medved iza njih, i mada su odmakli dalje, životinja je išla ka njima dok se ženi na licu video strah na licu iako je pokušavala da ga prikrije osmehom.

Snimak je na mreži sakupio 1,1 milion sviđanja a ljudi su u komentarima rekli kako je scena bila zastrašujuća i da žena nije trebalo da dovikuje medvedu i da ga izaziva.

- Medved je bio zbunjen i pitao se "zašto me dozivaju i beže?"

- Ali dečakova rečenica "a da se pretvaramo da smo mrtvi?"

- Odličan posao roditelja i odličan posao dece koja su pokazala snagu i strpljenje.

- Otići duboko u šumu sa troje male dece za mene je potpuno ludo!-

- Zašto su poveli decu?- bili su neki od komentara.

Većina korisnika se šalila na račun medveda i zahteva ove žene upućene njemu da "ode kući", međutim, bilo je onih koji su šaljivo odgovorili da je životinja na svom terenu i da je bilo suludo tražiti tako nešto od nje. Sa druge strane, mnogi su rekli da bi bili preplašeni da se na mestu ovih roditelja i da je ovo zaista bio besmisleni potez sa njihove strane voditi decu direktno u opasnost.

Ipak, bilo je među komentarima i onih koji su malo smirili situaciju i koji su uverili ostale kako porodica ipak nije bila u toliko nezavidnoj situaciji. Jedan od korisnika je napomenuo kako ovi medvedi živi na Aljasci i da je imao susrete sa mrkim medvedima. Rekao je kako oni po prirodi nisu agresivni već su više radoznali zbog čega je i ovaj medved išao u stopu ovoj porodici. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)