Roditeljstvo

OTAC JE POMERIO KAUČ, A ONO ŠTO JE IZA NJEGA NAŠAO POTPUNO GA JE IZBEZUMILO: Nije ni slutio šta su mu deca priredila (VIDEO)

Roditeljstvo je lepa uloga, nekada zahteva puna izazova i još više strpljenja.

30.08.2023 10:00

OTAC JE POMERIO KAUČ, A ONO ŠTO JE IZA NJEGA NAŠAO POTPUNO GA JE IZBEZUMILO: Nije ni slutio šta su mu deca priredila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/circlewmbarboys

Ako ste mama onda sigurno znate koliko ste željno iščekivali da dobijete dete. Zajednički trenuci koje provodite nisu ni sa čim merljivi i spremni ste sve da uradite ili dozvolite detetu da radi šta želi, kako bi ono bilo srećno.

shutterstock.com

Roditelji se suočavaju sa velikim neredom prilikom igre sa svojim mališanom

Jedan tata je pokazao kako je pokleknuo nad mnogim dečijim zahtevima i željama, poput toga da se jede u krevetu igra i slično, što je rezultiralo šokantnom slikom koju je podelio na svom profilu. Otac je pažljivo pomerio nameštaj, odnosno krevet u dnevnoj sobi želeći da pokaže šta on sve krije nakon dužeg vremena.

Lepo uređena i dekorisana dnevna soba odavala je utisak redovne higijene i poslušne dece koja za sobom sklanjaju i čiste nered. Međutim, na nekim mestima on, izgleda, ostaje sakriven.

Kada je otac pomerio nameštaj, na parketu su se pojavile igračke, ostaci hrane i prašina. Jednom rečju, gomila smeća koju je krevet "kamuflirao". Pored toga, tu su bile i neke papuče i dečiji časopisi i sve što je verovatno u igri ispalo, zalutalo i nije vraćeno na mesto. Iako je otac ovako nešto verovatno očekivao, poput drugih roditelja, pogledom je pokazao da ga je ovaj prizor iznova iznenadio i da su deca preterala.

U opisu objave stoji "onda kažu imajte decu" a ova scena je nasmejala mnoge Tiktokere koji su priznali da je previše očekivati drugačiju situaciju kada u kući borave mala deca.

- Drago mi je da je ovo normalno.

- Ja bih pronašla gomilu čarapa iznad i ispod nameštaja.

- Deluje poput vremenske kapsule. Tamo je mnogo istorije.

- Ne brini, deca će porasti u međuvremenu!

- Ako ja ne vidim, to nije prljavo!- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se smejali ovoj situaciji prepoznajući slične momente kod sebe i svoje dece. Ovo je po mnogima uobičajena stvar koliko god vodili higijenu kuće i pazili na svaku sitnicu. Neki Tiktokeri su ocu poručili da je ovo i neki vid uspomene i da će kada deca odrastu pomeranjem nameštaja zaticati samo pravugaonik od prašine.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kalesu

30.08.2023 19:38

Dugo sam radio po kućama i stanovima i više puta prošao kao ovaj otac, prateći kablove od telefona i interneta po sobi. Tafa obično sve što nađem, povadim i stavim na vidljivije mesto, uz poruku:"Ovo je, možda, neko nekad tražio." Reakcije obično budu dvojake: ili izvinjenje ili zahvalnost, ako se među pronalascima zaista nađe nešto što je nedostajalo.