Roditeljstvo

SUPRUGA MU SE PORODILA I REKLA KAKO MORA DA SAČEKA NA POSETU: Ovaj tata nije želeo da propusti ni tren već je uradio jednu potpunu ludost koja je rasplakala sve žene (VIDEO)

Ovaj potez novopečenog oca rastopiće vam srca.

14.08.2023 17:02

SUPRUGA MU SE PORODILA I REKLA KAKO MORA DA SAČEKA NA POSETU: Ovaj tata nije želeo da propusti ni tren već je uradio jednu potpunu ludost koja je rasplakala sve žene (VIDEO)
Printscreen/TikTok/najikoggg

Porođaj je jedno od najstresnijih ali i najlepših iskustava žene u njenom životu. Novi život koji ona donosi stvara najjače emocije kako kod nje tako i kod njenog partnera. Iako je bilo onih koji su prestravljeno čekali po hodnicima bolnice dolazak deteta, drugi su prisustvovali porođaju kako bi svojoj supruzi dali podršku i bili deo trenutka koji će čitavog života pamtiti.

pexels.com

Porođaj je jedno od najlepših iskustava sa kojim se žena susreće u životu

Ipak, da bi videli dete ,tate moraju da pričekaju. Tek rođena beba je izolovana zbog protokola i bezbednosti i kako bi bila zaštićena od svih spoljnih faktora koji mogu ugroziti njeno zdravlje pa se zbog toga susret sa najdražima čeka izvesno vreme. Budući da jedan tata nije mogao da čeka na to, a želja da vidi svog sina i suprugu bila je veća od svega, odlučio je uradi nešto veoma hrabro i odvažno kako bi pokazao ljubav svojim najbližima.

Naime, tata je odlučio da dođe do njih uz pomoć krana koji mu je pomogao da se popne na sprat gde je boravila njegova supruga i da vidi bebu preko stakla. Srećan otac je sa buketom cveća i balonima mahao bebi i njenoj majci koja nije krila uzbuđenje i radost što vidi svog muža tu. Ovaj potez mladog muškarca oduševio je mnoge na društvenim mrežama koji su komentarisali kako oni koji nešto žele, pronađu način, a ovo je dokaz toga.

@najikoggg როცა მამა გახდი და გემზე ხარ . 🥹❤️ #ფორიუ #foryou ♬ original sound - 🎧🎼

- Ako on ne radi ovo, čak i kada sam bolesna, gotovo je.

- Postavili ste moje standarde tako visoko.

- Definicija da ako on nešto želi, uradiće.

- Želim porodicu poput ove.

- Čovek kakav mi treba -  komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Mnoge je ova scena dirnula, a većina se složila da je ovaj muškarac pravi "materijal" posvećenog supruga i oca i da bi ga svaka žena poželela u svom životu. Neke Tiktokerke su poručle damama da ne treba pristajati na ništa manje od onoga što zaslužuju a ovo je kako su rekle, nešto što bi trebalo da se podrazumeva. 

Mnogi su sebi poželeli ovakvu ljubav i brižnog muškarca pored sebe rekavši kako je malo ovakvih primera i da mnogi od njih gube nadu da će takvu ljubav iskusiti. Iako su svi podrazumevali da bračna zajednica samim tim doosi ovakve gestove i ljubav bilo je i drugačijih primera u odeljku za komentare. Jedna od korsnica mreže požalila se kako za 12 godina nije dobila ništa slično od svog supruga pa kako kaže čak ni "cvet".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)