Roditeljstvo

POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO)

Preplavile su ga emocije kada je pročitao pismo koje mu je dala tokom slavlja.

13.08.2023 11:02

POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO)
Printscreen/TikTok/b.e.chapman

Očevo i majčino mesto niko ne može da zameni. U nekim situacijama, kada okolnosti tako zahtevaju, deca moraju da prihvate  partnera svog roditelja ukoliko su se oni razveli ili je jedan od njih ostao da ga podiže kao samohrani roditelj. Iskušenja i izazovi sa kojima se susreće pordica u takvim momentima nisu nimalo laki i svako se na svoj način nosi sa novonastalom situacijom.

Iako postoji mišljenje da su odnosi između dece i očuha ili maćehe prilično hladni te da se međusobno ne vole, jedna slika koja dolazi iz porodice gde jedna mlada devojka odrasta sa samohranom majkom i očuhom, pokazuje suprotno.

Printscreen/TikTok/b.e.chapman

Devojka je uručila pismo koje očuh emotivno primio

Bejli, kako je poznata na mreži objavila je emotivan video gde se porodica okupila za rođendan njenom očuhu. Ona je iskoristila tu priliku da mu se obrati putem pisma gde se pored, pretpostavlja se zahvalnosti, ona osvrće na mnoge pozitivne stvari koje je podelila sa njim u porodici. 

Budući da očuh nije očekivao ovakvo iznenađenje, dok je čitao pismo koje mu je pastorka uručila, u očima su mu se pojavile suze koje je neprestano brisao. Emotivni trenutak je dirnuo sve, a čovek je pokušavao da se suzdrži od osećanja koja su ga preplavila. Devojka je nakon određenog trenutka prišla i zagrlila svog očuha kao znak podrške i zahvalnosti. U opisu objave koju je podelila na mreži napisala je "zahvalna na čoveku poput njega". U pismu je tražila od njega i da je zakonski usvoji te da joj i papirološki bude otac.

- Imati posebnu osobu koja će nečiju decu voleti poput svojih, drago mi je da imate tako dobrog čoveka.

- Tata je pustio suze, kako slatko...on voli tu devojku svim svojim srcem.

- Dala si mu najlepši poklon koji je ikada mogao da zamisli.

- Nisi svesna koliko ovo znači muškarcu. Njegov život je kompletan.

- Prvi video koji me je rasplakao bez da sam čula reč - komentarisali su korisnici mreže.

Komentari su bili preplavljeni podrškom i pohvalama na račun ovog očuha koji je po mnogima nesumnjivo zaslužio ulogu koju mu je pastorka dala. Većina je istakla kako bi voleli da je više ovakvih ljudi i da su mnogi od njih imali slična iskustva sa svojim očusima.

Bilo je i onih koji su priznali kako su odrasli bez muške figure u životu i da bi voleli da su imali oca ili barem očuha pored sebe. Neki od Tiktokera su poželeli da ih deca njihovih partnera prihvate na ovaj način jer su priznali da je to zaista najepši poklon koji mogu da dobiju kao što je to dobio i ovaj očuh i to na rođendan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)