Roditeljstvo

OVAKO JE STARIJI BRAT ČESTITAO ROĐENDAN MLAĐOJ SESTRI: Odnos ovog dečaka prema devojčici rastopio je i najtvrđa srca! (VIDEO)

Mala torta i puno zagrljaja dovoljni su za veliku sreću.

10.08.2023 12:00

OVAKO JE STARIJI BRAT ČESTITAO ROĐENDAN MLAĐOJ SESTRI:  Odnos ovog dečaka prema devojčici rastopio je i najtvrđa srca! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/myla_sundaze_

Kada dođe rođendan većina razmišlja o tome koliko godina puni, dok drugi čekaju poklone koje će dobiti od svojih najbližih. Ipak među mlađima, on se obeležava potpuno drugačije. Neki ga dočekaju skroz pospani i zbunjeni ne znajući ni šta taj dan zapravo znači, ali zato su tu drugi da ih podsete i učine ih posebnima. Ovom dečaku je to pošlo za rukom, a oduševio je celu internet zajednicu zbog načina na koji je čestitao rođendan svojoj sestri

Dok je Mila Sandejz ležala u krevetu sasvim bunovna, njen brat je legao pored nje, čestitajući joj rođendan uz osmeh i zagrlivši je. Usledili su i poljupci, a odnos ovog dečaka prema svojoj mlađoj sestri rastopio je i najtvrđa srca.

Printscreen/TikTok/myla_sundaze_

Brat je čvrstim zagrljajem pokazao sestri koliko je voli

Dok je devojčica sa smeškom na licu gledala u njega, pokušavajući da shvati šta se dešava, rekao joj je da na trenutak zatvori oči. Devojčica je ručicama prekrila lice kako bi dočekala iznenađenje, a kada je ugledala malenu tortu sa svećicom njenoj sreći nije bilo kraja. Nakon što joj je otpevao rođendansku pesmicu, držeći tortu u rukama,  poljubio ju je u glavu, a onda zatražio od nje da ugasi svećicu i proba tortu.

Ova scena je dirnula mnoge koji su rekli da je bratska ljubav velika. Tiktokeri su pohvalili roditelje rekavši da su uradili odličan posao i da je veza između sestre i brata itekako jaka i očigledna.

- O Bože, kakav divan i magičan trenutak, to je prava ljubav.

- Dečaci su najslađi.

- On je najbolji stariji brat na svetu. 

- Zar ovo nije preslatko? 

- Moje srce se rastopilo i želim da ih zagrlim - glasili su samo neki od komentara oduševljenih korisnika ove društvene mreže. 

Inače, devojčicu na Tiktoku prati preko 433.000 pratilaca. Roditelji dvogodišnje princeze objavljuju najlepše trenutke koje provodi sa svojim starijim bratom, koji joj konstantno poklanja veliku pažnju i brine se o njoj. 

U nekim od objava brat uči sestru kako da vozi bicikl, dok joj u drugim snimcima donosi cveće i pruža joj pažnju na razne načine. Objave ovo dvoje mališana nailaze na pozitivne reakcije i komentare i mnogi se slažu da je želja svakog roditelja da ima ovako odgovornu decu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)