Roditeljstvo

"KUNEM SE DA SI REKLA DA NEMAŠ NOVCA!": Na majčinom venčanju ustao je i izgovorio reči nakon kojih mu je zadrhtao glas, gosti u neverici gledali scenu (VIDEO)

Govor jednog mladića na svečanoj ceremoniji postao je viralan na internetu.

11.08.2023 19:02

"KUNEM SE DA SI REKLA DA NEMAŠ NOVCA!": Na majčinom venčanju ustao je i izgovorio reči nakon kojih mu je zadrhtao glas, gosti u neverici gledali scenu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/morganscottfilms

Venčanja nama dragih ljudi su događaji koji pokazuju koliko smo, između ostalog, privrženi i željni da najlepše trenutke podelimo sa njima i da im ulepšamo posebno jedan od najvažnijih dana u životu. Ove proslave su praćene veseljem, čestitkama i fotografisanjem i svi koriste priliku da mladencima pokažu koliko su im važni i da im je drago što su na taj dan sa njima.

Shutterstock

Na venčanjima mladenci se druže sa najmilijima koji im svojim prisustvom pokazuju da su im važni

Ipak, neko čeka ovaj "tajming" da se "razračuna" i reši neke nedoumice. Jedan snimak na Tik-toku posebno je skrenuo svima pažnju jer je mladić na venčanju svoje majke bukvalno ukrao šou. Dok se spremao da održi svečani govor i pozdravi mladence, momak se okrenuo oko sebe, pogledao je prisutne i celu atmosferu koja je vladala u sali, a onda rekao šta mu na duši.

- Hm, vidi sve ovo, a kunem se da si rekla kako nemaš novca. Moj koledž je verovatno sa ovim nestao. Na koji koledž idem? Moja greška - govorio je sve vreme ovaj momak dok su ga pratili gromoglasan smeh i aplauz.

Majka ga je sve vreme snimala, ne očekujući ovakvu "prozivku" dok su se gosti smejali tome. Mladić je delovao pomalo stidljivo, u jednom trenutku ostavljajući utisak kao da nije svestan toga što je rekao. 

- Želim da čujem i ostatak ovog govora.

- Svi se smeju dok on deluje zabrinuto.

- Da li je "nemanje para" zajedno sa nama u sobi?

- Čoveče i ja bih isto rekao.

- On je tako ozbiljan - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su prokomentarisali kako je u pravu ako je napravio kalkulaciju u glavi za mnoge stvari koje je tražio ili planirao. Iako je ovo bio odvažan potez koji je većinu nasmejao, neki Tiktokeri su priznali kako se u glasu ovog mladog momka osetio strah i briga za majčinu reakciju kada je rekao to što misi.

Drugi su bili oduševljeni majkom koja je želela da zabeleži ovaj trenutak i koja je uprkos i dalje držala telefon u rukama i snimala sve. 

Neki od korisnika mreže bili su oduševljeni zbog otvorenosti mladića i veze koju ima sa svojom majkom, rekavši kako je sjajno što mogu da se našale jedno drugom na račun i da budu potpuno u redu sa tim. Drugi su ipak stali u odbranu momka rekavši kako odlično znaju osećaj kada traže majci novac koji na kraju ne dobiju jer ga ona navodno nema, a na kraju majka sebi kupi ono što je želela. Snimak je sakupio 2,1 milion sviđanja i na njemu su prikazani sva raskoš svadbe i dekoracija koja oduzima dah a na koju je majka očigledno izdvojila dosta novca.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)