Zanimljivosti

FOTOGRAFIJA MLADE I MLADOŽENJE NA KOJOJ SE NAŠAO JOŠ JEDAN PAR ZAPALILA INTERNET: Nevesta je zaplakala, a milioni širom sveta više nego oduševljeni! (VIDEO)

Manekenka iz Pariza želela je njih dvoje pored sebe, a oni su joj nenadano ukrali ceo šou.

10.08.2023 17:00

FOTOGRAFIJA MLADE I MLADOŽENJE NA KOJOJ SE NAŠAO JOŠ JEDAN PAR ZAPALILA INTERNET: Nevesta je zaplakala, a milioni širom sveta više nego oduševljeni! (VIDEO)
Shutterstock

Venčanje je proslava koju mladenci žele da pamte do kraja života i uvek se trude da je učine što autentičnijom i interesantnijom. Oni svoju sreću žele da podele sa najbližim prijateljima i porodicom koji će im svojim prisustvom uveličati taj trenutak. U skladu sa tim fotografije su veoma bitne i profesionalni fotografiji će da ovekoveče te nezaboravne momente, kojih će se i mladenci, a i prisutni, rado sećati do kraja svojih života.

Žastin Sorenzo, manekenka iz Pariza, želela je da uz nju, na jednoj od najznačajnijih fotografija sa njene svadbe, budu njeni baka i deka za koje je oduvek bila veoma vezana. U venčanici koja oduzima dah, zajedno sa svojim izabranikom, pozirala je ispred jednog oldtajmera, a uz nju su bili njeni voljeni baka i deka, a to je najviše želela. 

- Najlepša stvar na venčanju je što su baka i deka sa mnom, mogla bih da plačem - napisala Žastin u opisu ove objave. 

Elegantni starac i starica, stajali su pored mladoženje vidno srećni zbog svoje unuke i jednako zaljubljeni kao novopečeni par. Spoj dveju generacija na jednoj fotografiji pokazao je kako ljubav može opstati i u poznim godinama. Mladina baka bila je obučena u elegantnu haljinu boje lavande, a na glavi je nosila šešir, dok je njen deka bio u crnom elegantnom odelu. Mladencima su oni ukrali šou, međutim na licu manekenke se videla neizmerna sreća.

Komentari nisu prestali da se nižu, a njeni pratioci na društvenoj mreži Tik-toku su bili više nego oduševljeni ovim prizorom.

- Nadam se da ćemo svi ostariti uz ljubav.

- Imaš ogromno bogatstvo s obzirom da pored tebe stoje tvoji baka i deka.  

- Ovo topi srca - glasili su samo neki od komentara. 

U jednoj od svojih objava Žastin je pokazala kako je fotografija na kraju izgledala, dok ju je iz koverte vadila njena baka. Starica je sa oduševljenjem dočekala ovaj trenutak ostavši bez teksta kada je videla sebe i svog muža sa svojom unukom i njenim izabranikom na fotografiji. Pratioci poznate manekenke su priznali da je fotograf odradio savršen posao, a da su baka i deka bili ti koji su ovu fotografiju učinili atraktivnom i posebnom.  

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)