Brak i veze

"OVAKO IZGLEDA KADA SI U VEZI SA OŽENJENIM BALKANCEM:" Devojka je podelila prepisku sa svojim dečkom i napravila haos na mrežama! (VIDEO)

Studentkinja koja živi u Rumuniji ne krije da je u ljubavi sa muškarcem koga deli sa njegovom ženom.

11.10.2023 13:00

"OVAKO IZGLEDA KADA SI U VEZI SA OŽENJENIM BALKANCEM:" Devojka je podelila prepisku sa svojim dečkom i napravila haos na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/@queen_marv

Mnoge devojke pristaju na vezu sa oženjenim muškarcem iz koje najčešće izađu slomljenog srca. Iako su svesne posledica koje ovakva veza nosi sa sobom, mnoge od njih da li zbog uzbuđenja zabranjene ljubavi ulaze u ovaj začarani krug nadajući se da će se on u nekom trenutku razvesti i odlučiti za njih.

Tajne veze, često se na kraju obelodane i za njih se sazna, a posledice budu bolne i romansa se završava sa suzama ljubavnice. 

shutterstock.com

Zbog prevare partnera iako svi misle da pati žena, na kraju svi izvuku "deblji kraj".

Jedna Afroamerikanka napravila je pometnju na Tiktoku otkrivši kako se zabavlja sa oženjenim muškarcem sa Balkana. U opisu objave je otkrila kako on reaguje u određenim situacijama i obelodanila prepisku s njim. 

- Moja žena dolazi kod tebe. Molim te, ako te udari nemoj da uzvratiš i tučeš se. Volim te dušo, budi jaka zbog mene - navodi se u poruci koju joj je poslao oženjeni ljubavnik.

Po svemu sudeći njegova supruga je saznala da joj se muž viđa sa mladom studentkinjom pa je rešila da se razračuna s njom. Usledili su brojni komentari ali i nedvosmislene poruke ovoj devojci. 

- Da li je ovo stvarno?

- Puno sreće, mi Balkanke smo pravi psiho kada druga žena baci oko na našeg partnera.

- Srećno i uživaj!

- Balkanski muškarci generalno uvek varaju svoje supruge.

- To nije fleks, to je tužno.

- Ali zašto sa oženjenim? On te nije vredan i nikad neće ostaviti suprugu... Toliko je riba u okeanu a ti si odabrala njega - bili su neki od komentara.

Iako je većini ovo bilo smešno, mnoge žene posebno iz Rumunije poručile su joj da se pazi jer neće joj na vrata doći samo besna i prevarena supruga. Kako su objanile najčešće čitava familija dolazi kao podrška prevarenoj ženi kad se sazna da je muž vara. 

Bilo je i onih koji su verovali da je ovo samo šala i da je devojka želela da privuče pažnju na "jeftin" način. Poručili su joj da joj je bolje da se drži "knjige" i završi fakultet zbog čega je i došla u Rumuniju, a da za zabavu nađe svoje vršnjake.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)