Brak i veze

ŽELELA JE DA OVEKOVEČI BLAGOSLOVENO STANJE: Pozirala je sa ogromnim stomakom ne sluteći šta je čeka! (FOTO)

Fotograf je uhvatio najemotivniji trenutak mladog para i njene suze radosnice.

10.10.2023 20:10

ŽELELA JE DA OVEKOVEČI BLAGOSLOVENO STANJE: Pozirala je sa ogromnim stomakom ne sluteći šta je čeka! (FOTO)
tiktok/rich and jazzy life

Mnoge trudnice imaju želju da ovekoveče trenutak kada su u blagoslovenom stanju, a te slike ostaju im kao uspomena za ceo život. Na sličan način razmišljala je Džesi iz Majamija koja je sa svojim partnerom Ričem već ima jednu devojčicu. 

Bili su zaljubljeni i srećnim drugo dete je bio blagoslov za njih ali nisu razmišljali o odlasku pred oltar. Uoči samog porođaja kad je Džesi bila u devetom mesecu odlučili su da angažuju profesionalnog fotografa koji će zabeležiti njihove porodične trenutke sreće. 

Iznenađenje

Iako su sve lepo zamislili i organizovali činilo se da se sve urotilo protiv njih. Danima pred zakazano slikanje je padala kiša pa su razmišljali da ga odlože. Međutim, kako se porođaj približavao odlučili su ipak da rizikuju jer nisu bili sigurni da će Džesi sačekati neki drugi termin za slikanje.

 

 

Na dan zakazanog slikanja osvanulo je lepo i sunčano jutro bez ijednog oblačka. Džesi je odabrala raskošnu ružičastu haljinu koja je otkrivala njen trudnički stomak. U istom tonu je bila i njena ćerkica, dok je Rič za slikanje odabrao svetlo sivo odelo koje uklopio sa ružičastom košuljom i pink kravatom. 

Raspoložena porodica je pozirala, smejala se i uživala u slikanju kad je fotograf u jednom trenutku rekao Džesi da se okrene sa strane. U tom trenutku primetila je da Rič uporno kopa po džepovima. Nije ni slutila šta je čeka sve dok on iz unutrašnjeg džepa sakoa nije izvukao malenu plišanu kutiju.

 

 

Džesi je zanemela od šoka i stavila ruku preko usta ne verujući šta se dešava. Rič je kleknuo i zaprosio je, a ona je oduševljeno pristala dok je fotograf škljocao zabeleživši ovaj trenutak. Džesi je čak zaplakala od sreće ne skrivajući emocije koje su je savladale. 

Sedam dana kasnije na svet je stigla njihova druga ćerkica koja je zaokružila sreću ovog mladog para.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)