Kosa

ŽELELA JE NOVU FRIZURU, A IZ SALONA IZAŠLA U SUZAMA: Devojka je pokazala fotografiju nakon šišanja koju su svi u neverici gledali, a onda je usledila reakcija iz salona! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je želela da napravi promenu na svojoj kosi ali je gorko zažalila.

09.10.2023 13:01

ŽELELA JE NOVU FRIZURU, A IZ SALONA IZAŠLA U SUZAMA: Devojka je pokazala fotografiju nakon šišanja koju su svi u neverici gledali, a onda je usledila reakcija iz salona! (VIDEO)
Tiktok

Mnoge od nas želeći neku promenu u životu kreću od kose i nove frizure. To je opšte pravilo, a ženu čini zadovoljnijom i drugačijom, što je u krajnjem slučaju i želela. Nekada drastične promene nemaju veze sa promenama u životu koje želimo, ali u želji eksperimntišemo odlazimo kod frizera kako bismo napravili potpunu transformaciju i neko "osveženje".

Printscreen/TikTok/evelynsopher

Devojka je odlučila da napravi veliku promenu sa svojom dugom kosom

Iako se mnoge od nas vrate sa novom, lepšom frizurom, među damama je i onih koje mogu da posvedoče i drugačije. Evelin Sofer je podelila objavu svog odlaska kod frizera i sakupila je 1,2 miliona sviđanja. Devojka je otkrila u snimku kakvu je frizuru želela pokazavši fotografiju sa modelom koji nosi razbarušenu paž frizuru. Nekoliko trenutaka kasnije u snimku se vidi devojka koja čeka u salonu rezultate na svojoj kosi. Evelin sedi strpljivo na stolici i čeka da joj se kosa nakon šišanja i farbanja osuši kako bi videla svoju promenu.

Međutim, kako je frizer odradio svoj posao, Tiktokerka je bila razočarana. U jednom kadru se vidi kako plače gledajući "spljoštenu frizuru" koja je bila čak i kraća od dužine koju je želela. Talasa na kosi nigde nije bilo kao što je bilo na fotografiji. Razočarana devojka je podelila svoje neprijatno iskustvo sa svima .

 

- Ovo je uradio frizer...vau.

- O Bože...šta je ovo?

- Nema većeg bola od ovog.

- Kao frizer, nemam predstavu kako je to moglo da se desi.

- Trebalo je da zapretiš i kažeš "bolje da ovako izgledam ili ćemo se obračunati"

- Na fotografiji je frizura duža...frizer kao da je slep.- bili su neki od komentara.

Mnogi su rekli kako je dobar frizer važan koliki i partner. Potvrdili su da je on taj koji nas sređuje i da svi potpuno oslanjamo na njega kada je izgled u pitanju, te da oni koji su pronašli dobrog frizera koji zna šta njegova mušterija želli su pravi srećnici.

Devojku su pitali da li se nakon ovoga nešto desilo, a ona je podelila video u kojem je talasastom kosom, rekavši kako su je zvali iz salona i da joj se vlasnik izvinio, rekavši kako mu je žao tražeći da mu ona kaže šta se dogodilo. Ponudili su joj da poprave stvar sredivši joj kosu. Osim toga, odlučili su da joj poklone četiri naredna besplatna šišanja i tretmane za frizuru kada bude  ponovo dolazila. Tiktokerka je rekla da živi u mestu gde ne može da pronađe nekog frizera od poverenja i jednostavno je išla ovim putem, što ju je nateralo da plače.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)