Telo

U SUZAMA JE IZAŠLA IZ SALONA: Platila je nokte 40 evra, a sad je svi ismevaju na mrežama! (VIDEO)

Mnogi su joj poručili da treba da traži da joj vrate pare kad već nije zadovoljna urađenim manikirom.

01.10.2023 16:01

U SUZAMA JE IZAŠLA IZ SALONA: Platila je nokte 40 evra, a sad je svi ismevaju na mrežama! (VIDEO)
tiktok/printscreen/ellerycrouton

Mnoge dame same sređuju nokte kod kuće želeči da uštede koji dinar na manikiru. Međutim, ima mnogo više onih koje nisu vešte pa na manikir odlaze u salon i svoje ruke prepuštju stručnim licima. Taj mali luksuz koji dame rade za sebe nekad može biti i papreno skup što ne garantuje da ćete otići zadovoljni iz kozmetičkog salona.

shutterstock.com

Mnoge žene posebno vode računa o svojim noktima pa to prepuštaju stručnim licima

Jedna studentkinja je ostala šokirana i sa suzama je izšala iz salona kad je videla svoje nokte. Kako je objasnila izgledaju kao da su joj manikir "radila deca".

Eleri Krut iz Rozvela u Džordžiji podelila je objavu na svom profilu na TikTok mreži a video je ubrzo postao viralan. Studentkinja se odlučila za minimalistički trend a kozmetičarki je pokazala sliku kako želi da joj nokti izgledaju. Prema ovoj fotografiji nokti su trebali da budu u obliku badema sa providnom bazom i tamnoplavim jasno definisanim lukovima po ivicama. 

Uprkos tome što je ovakav manikir koštao 40 evra, devojka je pristala, ali krajnji rezultat šokirao je i nju i njene pratioce na mrežama. Linije na noktima su bile neravne a plava nijansa je potpuno nestala. 

- Danas ću zaspati u suzama- napisala je ona u opisu videa na Tik Toku. 

Korisnici mreže su odmah iskoristili priliku kako bi dali svoje mišljenje a većina je bila zgranuta izgledom noktiju poručivši devojci da ne bi platili ni dinara za tako nešto.

- O Bože reci mi da nisi platila za ovo.

- Izgledaju kao da ti je manikir radio dvanaestogodišnjak.

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

- Ovo deluje kao da je rađeno gel olovkom.

- Ovo ne može biti stvarno. Užas! Ja bih tražila da mi vrate novac - bili su neki od komentara.

Mnogi su kritikovali devojku rekavši joj da nije trebalo da napusti salo sa takvim noktima ako je bila nezadovoljna i da definitivno nije trebalo da plati manikir s kojim nije zadovoljna. Dok su joj se jedni smejali drugi su rekli da je njena dužina noktiju nezahvalna i da kozmetičarka nije mogla mnog toga da uradi sa njima. 

Iako su mnoge žene skeptične i nerado odlučuju da ovu vrstu manikira rade same kod kuće, ima i onih koje tvrde da to nije nikakva nauka i da se lako i brzo može naučiti. Na ovaj način izbegle su razočarenje u salonima i bacanje novca na loš rad manikirke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)