Telo

ŽELELA JE LEPE I ELEGANTNE NOKTE, A IZ SALONA JE IZAŠLA GUŠEĆI SE U SUZAMA: "Sada mi svi kažu da izgledaju kao zubi!" (FOTO/VIDEO)

Mlada Tiktokerka Ešli je iskusila nešto čega se pribojavaju sve devojke pre nego što odu kod manikira.

25.05.2023 10:01

ŽELELA JE LEPE I ELEGANTNE NOKTE, A IZ SALONA JE IZAŠLA GUŠEĆI SE U SUZAMA: "Sada mi svi kažu da izgledaju kao zubi!" (FOTO/VIDEO)
TikTok-ashley.holz

Instagram je mnogima postao merilo lepote, pa se neretko dešava da devojke kod ne tako dobro osposobljenih šminkera i manikira donose fotografije svetskih lepotica želeći da imaju identičnu šminku i nokte. Istina je da ni pojedini najbolji šminkeri ne bi uspeli da transformišu prosečnu devojku u recimo Dženifer Lopez, što je, podrazumeva se, slučaj i kod manikira. Savet je veoma jednostavan, a on glasi da prestanete da idete kod neprofesionalnih kozmetičara kod kojih za malo novca očekujete izgled svetske zvezde. Najbolje je da se raspitate i odete kod onog ko može bar približno da vaše želje pretvori u stvarnost.

Ešli je samo jedna od devojaka koja je imala prevelika očekivanja kada je izbor manikirke i dezena noktiju u pitanju. Ona se tako odlučila za ombre nokte i na početku njenog TikTok snimka imamo priliku da vidimo i kakav je ona manikir želela. Nokti na fotografiji su dugi i kockasti, a odlikuje ih neutralna boja laka u nijansi kože, preko koje je nanesena bela. Preko celih noktiju na kraju su dodate šljokice, a celokupan utisak je da je u pitanju uredan ombre manikir.

TikTok-ashley.holz

Nokti kakve je Ešli želela i kakve je pokazala svojoj manikirki

Ešli očigledno nije otišla kod manikirke koja je obučena da tako nešto i izvede. Verovatno je žena koja je radila nokte dala sve od sebe, ali celokupan utisak je ostavio Ešli u šoku. Ona je bila vidno očajna zbog noktiju, a razočaranje nije krila, već je uplakanog lica snimila video koji je objavila na TikToku. Na početku je jecajući izgovarila reči: "Ovo su nokti koje sam želela, a ovo su nokti koje sam dobila".

Uplakana Ešli sakrila je lice iza velikih naočara za sunce, a usledila je prvo fotografija noktiju koji su poslužili kao primer za ombre manikir. Sledeća fotografija je prikazala nokte kakve je dobila u obližnjem salonu. Za početak, oni nisu ni nalik obliku koji je želela. Takođe nisu ni dugi, ni uski. Ešli je tako dobila omanje ovalne nokte koji gotovo da su okrugli i već po samom njihovom obliku vidi se da je nešto pošlo u pogrešnom smeru. Sama nijansa koja je usledila je tek priča za sebe. Tako su oni delom rozikaste boje, dok je ostatak beo. Pratioci očajne devojke složili su se da njeni nokti sada najviše liče na zube.

Snimak ove devojke koja je ostala u suzama zbog neuspelog manikira je pregledan 3 miliona puta, ima pola miliona sviđanja i oko 5.000 komentara.

- Molim te, ne idi sledeći put kod zubara na manikir -

- Izgledaju kao zubi gremlina, mogla bi da plašiš decu njima -

- Da li si zaspala tokom manikira? Imaš 10 prstiju i noktiju na rukama, pa zašto nisi reagovala posle prvog? -

- Ovo je još gore nego što sam mislila da će biti -

- Nisi valjda platila to? -

- Trebalo bi da tražiš povraćaj novca -

 - Taj salon bi trebalo tužiti - glasile su samo neke od reakcija Ešlinih pratilaca. 

TikTok-ashley.holz

Nokti koje je Tiktokerka dobila nisu bili ni nalik onima kakve je želela 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)