Ostali ljubimci

OTVORIO JE VRATA KAMIONA, A OVO STVORENJE GA JE GLEDALO SA SEDIŠTA: "Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti, izgledala je kao đavo" (VIDEO)

Jedan Tiktoker je otkrio kako je bio prestravljen prizorom, kakav se može videti samo u horor filmovima.

11.11.2023 13:01

OTVORIO JE VRATA KAMIONA, A OVO STVORENJE GA JE GLEDALO SA SEDIŠTA: "Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti, izgledala je kao đavo" (VIDEO)
shutterstock.com

Kola su najpoželjnije prevozno sredstvo pogotovo kada se radi o većim distancama jer na ciljano mesto dolazimo izbegavajući gužve poput one u gradskom prevozu i često nam neko pravi društvo. To je uglavnom neki član porodice, partner ili prijatelji, pa tako i put prekratimo sa njima vrlo lako i zabavno.

Nekada se, međutim, dešava da imamo i nezvanog gosta. Ne pričamo ovde o stoperima i ljudima koje smo povezli sa nama negde,  već o gostu koji vas može ne samo iznenaditi, već i prestrašiti. Takvo iskustvo doživeo je jedan muškarac vozeći kamion.

Pixabay.com

Mnogi od nas vole da putprekrate u društvu

Klejton Koner je mislio da se sve vreme do kuće vozi sam, kada je pri dolasku na destinaciju otvorio zadnja vrata svog kamiona i video da se na sedištu nalazi još jedan putnik. Ni manje ni više nego sova. Čovek je prestravljeno pokazao svojim pratiocima na TikToku pticu koja ga je netremice gledala.

- Vozio sam i ovo je bukvalno doletelo u moj kamion. I sada me gleda i sedi iza mene, nenormalno velika sova. Spustio sam prozor na pola, a onda je ona doletela u moj kamion- kaže Tiktoker u objavi.

Ogromna sova je bila okrenuta ka njemu licem dok su joj krila bila raširena po sedištu. Delovala je jezivo, poput ptica iz horor filmova, a čovek je bio uplašen i prestravljen prizorom koji je zatekao. Snimak je izazvao veliku paznju na društvenim mrežama i lajkovalo ga je skoro milion ljudi, a mnogi su upozorili Tiktokera da je to loš znak.

- Sove su znak da je smrt blizu. Pozovi sve koje znaš i proveri jesu ok.

- Na duhovnom nivou ovo je sjajno.

- U Južnoj Africi to je nečija majka.

- Moja baka je mrzela sove. Uvek je govorila kako su one đavoli i veštice.

- Volim sove. Verovatno je ova povređena.

- Znači u komentarima deset različitih značenja - pisali su korisnici mreže.

Mnogi Tiktokeri su rekli kako se plaše sova i sličnih ptica i da bi verovatno na njegovom mestu bili prestravljeni ili bi pobegli. Drugi su tumačili dolazak sa nekim ružnim događajima koji im predstoje. Među komentarima je bilo i onih koji su to videli više na duhovnom nivou rekavši kako je sova sa razlogom odabrala baš njega i da bi trebalo da bude srećan jer mu verovatno donosi neku poruku.

 

 

Ipak, ljubitelji životinja su rekli kako je sova najverovatnije povređena i da je sletila u auto ne mogavši više da leti. Bilo je i onih koji su ceo prizor posmatrali objektivno rekavši kako ptica deluje zastrašujuće i da podseća na čoveka.

- Konačno je odletela, izgleda kao đavo. Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti - poručio je Tiktoker u jednom od svojih snimaka.

Klejton je pokazao pticu kako stoji na ogradi napolju i kako i dalje izgleda zastrašujuće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)