Ostali ljubimci

IŠAO JE DVORIŠTEM I ČUO NEOBIČNE ZVUKE: Kada je prišao bliže ugledao je neverovatan prizor, ovo nije mogao ni da nasluti (VIDEO)

Ova scena otopiće vam srca.

05.11.2023 10:02

IŠAO JE DVORIŠTEM I ČUO NEOBIČNE ZVUKE: Kada je prišao bliže ugledao je neverovatan prizor, ovo nije mogao ni da nasluti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/appledog1221

Posedovanje domaćih životinja i ljubimaca, podrazumeva dinamično okruženje i dvorište uvek puno buke i dešavanja. Životinje međusobno pronalaze svoju igru, naročito ako je reč o mačkama, zečevima i živini, a oni koji imaju pse posebno znaju da su im to verni prijatelji i da na njih mogu računati kada su odsutni. Jedan pas je pokazao koliko je ne samo veran čoveku, već i koliko je brižljiv i zaštitnički nastrojen prema drugim životinjama u domaćinstvu.

Dok je vlasnik prolazio dvorištem zatekao je nesvakidašnju scenu. U malom improvizovanom kutku koji je napravio, zatekao je psa i prase kako zajedno leže i spavaju na slamnatoj podlozi zagrljeni. Prase je podmetnulo svoju njušku psu ispod brade i čulo se njihovo hrkanje dok su bili u dubokom snu. 

Printscreen/TikTok/appledog1221

Čovek se približio mestu odakle je začuo hrkanje

 

- Čuo sam hrkanje, a onda sam prišao bliže. Ova scena...zar nije urnebesno- napisao je on u svojoj objavi dok je oduševljeno gledao svoje ljubimce u ljubavi i slozi. Snimak je na mrežama privukao veliku pažnju i sakupio 1,6 miliona sviđanja.

Mnogima je ova scena bila toliko simpatična da su je uporedili sa Diznijevim crtaćima. 

- Ovo je najslađa stvar koju sam video ikada.

- Volim društvene mreže! Nikada nisam video ovoliko stvari!

- O Bože...zašto ljudi ne mogu biti ovakvi?

- Joooj srce mi se rastopilo!

- Moja buduća farma izgledaće ovako - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili kako su životinje pronašle jedna u drugoj pravog prijatelja i da se osećaju komforno zajedno u društvu. Iako je kako su neki rekli da je ova kombinacija za njih bila nepojmiva i da nikada nisu mislili da bi se pas i prase ovako slagali, praksa pokazuje drugačije, a to su poručili i ljudima. Umesto osuđivanja, neslaganja poručili su da i ljudi treba da slede ovaj primer i da pronalaze dobro u drugima, te da koriste vreme da uživaju međusobno u društvu.

Neki od korisnika su rekli kako im ovakve objave često izmamljuju osmeh i popravljaju dan baš onda kada su neraspoloženi li prolaze kroz nešto. 

- Oni su pronašli najlepše mesto za spavanje ikad - zaključio je jedan od korisnika.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)