Brak i veze

BRUTALNO JE OSTAVIO DEVOJKU I RUGAO JOJ SE NA VRATIMA NJENE KUĆE: Usledio je preokret kakvom se niko nije nadao! (VIDEO)

Jedan momak je želeo da napakosti bivšoj ali je nešto ipak bilo jače od njega.

08.11.2023 10:00

BRUTALNO JE OSTAVIO DEVOJKU I RUGAO JOJ SE NA VRATIMA NJENE KUĆE: Usledio je preokret kakvom se niko nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/charliefarlie88

Raskidi su veoma bolne situacije za dvoje koji su nekada bili zajedno i koji su delili sve. Nažalost, neke okolnosti dovode do toga da se raziđu, a često je to i nečijom krivicom. Iako jedna strana dugo boluje i prolazi kroz težak period, drugoj strani je sve mnogo lakše ili barem tako biraju, te krenu dalje mnogo pre svojih bivših partnera.

Ipak, kako obično biva i kako psiholozi i savetnici za veze tvrde, dolazi vreme za "naplatu", pa je onim drugima potrebno malo više vremena da se suoče sa realnošću i da su izgubili ovog drugog. To se ne dešava u prvoj fazi, već kasnije kada vreme odmakne i kada odnos među bivšim partnerima potpuno zahladi.

shutterstock.com

Raskidi su veoma bolna iskustva i mnogima treba dosta vremena da se oporave

 

Jedan muškarac je postao viralan na društvenim mrežama nakon što je posetio kuću bivše kako bi joj kazao šta mu je sve na duši. Budući da je bilo kasno i da je devojka verovatno spavala, iskoristio je priliku da joj se obrati u kameru i da joj kaže kako se oseća.

- Znaš šta je ludo u svemu ovome, je li? To što je za mene gotovo i što te više ne želim. Više mi zapravo ne trebaš. Najluđa stvar je što sam te preboleo! Došao sam da ti kažem da sam shvatio to i da sam pronašao nekog novog. Dođi dušo. (poziva neku devojku sa strane) Nemoj više da razmišljaš o tome. Hajde prošetaj dušo za mene i okreni se. U redu, otpuštena si - govori samouvereno momak.

Dok je ispratio devojku sa osmehom na licu, okrenuo se pokunjeno ka kameri i počeo je da plače. A onda je nastupila i druga priča.

- Molim te, vrati mi se. Ja nju ni ne znam, platio sam joj da to uradi. Sreo sam je u Deniju i dao sam joj 72 dolara. Volim te - rekao je slomljeno muškarac nakon što se srušio na zemlju na kolenima i zavapio:

- O, Bože!

Snimak je mnoge nasmejao, a većina se zapitala da li je realna scena u pitanju. Žene su ovo, naravno, dočekale sa naslađivanjem, rekavši da "uvek dođe maca na vratanca".

- Molim vas, recite mi da je ovo realno i šta se posle toga desilo.

- Kada bi moj bivši ovo uradio, oprostila bih mu.

- Ali zašto 72 dolara? Umirem.

 

 

- Ljudi shvate šta su izgubili tek nakon što to izgube.

- Nije planirao drugi deo.

- Vratila bih ga iste sekunde - bili su neki od komentara.

Mnogi su nagađali čija je krivica u celoj ovoj priči i da li je momak taj koji je pogrešio. Drugi su rekli kako je on povređen i zbog toga je odreagovao na ovaj način. Među komentatorima je bilo i onih koji su rekli da je ovo odlična lekcija nekima koji ne znaju da poštuju vašu ljubav i prisutnost i da će je na taj način najbolje naučiti.

Ipak, mnogi su se složili kako je posredi samo šala i da je ovaj momak ciljano snimio nerealnu situaciju. Međutim, bilo je i onih koji su rekli kako veruju da ovakve situacije zaista postoje i da iz grešaka treba učiti na vreme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)