Brak i veze

ROMANTIČNA PROSIDBA U BALONU PRETVORILA SE U KATASTROFU: Izvadio je prsten i postavio sudbonosno pitanje, reakcija devojke dovela ga je do suza! (VIDEO)

Ovaj snimak je podigao veliku buru na internetu.

13.11.2023 13:01

ROMANTIČNA PROSIDBA U BALONU PRETVORILA SE U KATASTROFU: Izvadio je prsten i postavio sudbonosno pitanje, reakcija devojke dovela ga je do suza! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@graysworld

San većine devojke je da bude zaprošena na romantičan način i na tako kruniše evoju vezu. Iako jačem polu nekada to baš i ne ide od ruke, a mnoge uhvati trema kad treba da postave sudbonosno pitanje. Većina muškaraca se trudi da svojoj devojci pripremi romantično iznenađenje očekujući naravno pozitivan odgovor od svoje lepše polovine.

Na internetu se pojavio jedan snimak koji je privukao veliku pažnju, ali i razočarao mnoge, kako muškarce, tako i žene. Tiktoker je želeo da podeli intiman čin prosidbe svoje devojke dok su se vozili balonom. Sve je pripremi, uključio kameru kako bi zabležio ovaj trenutak, ali usledilo je nešpto što nije mogao ni da sanja.

shutterstock.com

Većina žena iščekuje prsten u dugoj vezi, a muškarci odgovor "da"

 

- Kloi poznajem te 7 godina. Sećam se dana kada sam te prvi put video i želim da ti kažem da te želim za prijatelja i partnera zauvek. Danas sam mislio, po ovom predivnom danu, na ovom predivnom mestu da to učinim i zvaničnim i da te pitam da budeš moja supruga - izgovorio je momak sa osmehom na licu iščekujući pozitivan odgovor. 

Devojka je prekrila rukama usta, međutim ne od pozitivnog iznenađenja kako to obično čine verenice, već od šoka i nelagodnosti te izustila "ne, ne molim te...ne prestani", uplašeno gurajući od sebe ponuđeni  prsten koji je momak želeo da joj stavi na prst, gledajući u stranu.

Momak se gledao šokiran gotovo na ivici suza.

- Mislio sam da nikada neće reći ne - stajalo je u opisu videa a on je sakupio 1, 8 miliona sviđanja a korisnici mreže su bili šokirani.

 

@graysworld

i mean she never really said no tho ♬ original sound - graysworld

 

- Posle 6 godina ona je rekla ne.

- Ovo je toliko tužno.

- Prosidba ne bi trebalo da bude iznenađenje. Ljudi treba o tome da pričaju o prstenu, venčanju...ciljevima i drugim stvarima. Kada i kada će to moći da se ostvari.

- Novi član teretane je rođen.

- Ona je našla nekog drugog- bili su neki od komentara pratilca.

Poznati Tiktoker koji objavljuje na mreži pod nazivom graysworld (sivi svet) i kojeg prati na ovoj mreži 5 miliona ljud objavio je kasnije još jedan snimak gde je pokazao da je devojka ipak prihvatila prsten i da su se upravo verili. Iako se u snimku vidi njegova neizmerna sreća i kako pokazuje svoju prijateljicu čija je ideja bila da prosidba bude u ovakvoj atmosferi nije naslutio kakav će tek zaplet da nastane.

 

@graysworld

“it was an heirloom” 😭 ♬ original sound - graysworld

 

Njegova novopečena verenica se okrenula ka njemu preplašeno rekavši mu kako joj je prsten ispao i pao sa visine. Hvatala se za glavu govoreći svom vereniku kako joj je žao i da je prsten bio veliki zbog čega je skliznuo sa prsta, te da će kupiti opet isti takav.

- To je bio prsten moje bake. - čuje se u objavi kako kaže razočarani momak dok ga ona šokirano gleda.

Iako su korisnici mreže tek sada bili potpuno izgubljeni i zbunjeni, mnogi su shvatili da je po sredi gluma i da video nije realan. Budući da u opisu biografije ovom tiktokeru stoji kako su njegovi sadržaji gluma i "haos", mnogi su zaključili da je ovo još jedna simpatična šala ovog momka kojom je uspeo da zbuni sve i da će realni prsten njegova devojka zaista prihvatiti kada dođe vreme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)