Zanimljivosti

OBILAZILA JE BOLNICE 14 SATI TRAŽEĆI POMOĆ: Lekari su bezuspešno pokušavali da reše problem, prst joj je pomodreo i oticao sve više! (VIDEO)

Jamnika je priznala da je premrla od straha, ali da će ponovo kupiti ovaj nakit.

16.10.2023 15:00

OBILAZILA JE BOLNICE 14 SATI TRAŽEĆI POMOĆ: Lekari su bezuspešno pokušavali da reše problem, prst joj je pomodreo i oticao sve više! (VIDEO)
Tiktok

Mnoge žene vole nakit i često ne štede kad su u pitanju odabrani komadi. Međutim, nekad i jeftin nakit od nerđajućeg čelika može biti lep i atraktivan komad. Ovim se vodila i Jamnika Lašon koja je kupila jeftin prsten od svega šest dolara ne sluteći kakve probleme će joj doneti.

Oduševljena ovim komadom nakita ona prsten stavila na ruku iako joj je bio knap. Tokom noći ruka joj je otekla i nastao je pakao koji nije mogla ni da nasluti.

Printscreen/TikTok/jamnicexbugz

Žena je pokazala da je završila u hitnoj službi zbog zaglavljenog prstena

Kako je objasnila u video snimku koji je objavila na Tik Toku i ranije je spavala sa nakitom na sebi i nikad do tad nije imala problema, piše Insajder.

- Kada sam se probudila osetila sam trnce u levoj ruci. Pokušala sam da skinem prsten ali nije hteo ni da mrdne. Uhvatila me je panika dok sam uporno pokušavala da ga skinem, a prst mi je sve više oticao. Premrla sam od straha kad sam shvatila da ne mogu sama ništa da uradim otišla sam u Hitnu pomoć - ispričala je ona. 

Lekari  su na sve načine pokušavali da joj pomognu ali uzalud, pa je nesrećna žena pomoć potražila u drugoj bolnici. Tu je intervenisalo je čak pet lekara koji su na razne načine pokušavali da joj skinu prsten. Stavili su joj led na ruku kako bi se smanjio otok, koristili su mast, kanap pa sve što im je palo na pamet ali prsten nije hteo da se makne.

Jamnika je punih 14 sati obilazila bolnice i lekare uzalud pokušavajući da skine prsten. Prst joj je pomodreo i sve više oticao, a uz to je sve više boleo.  

@jamnicexbugz ✨STORY TIME !! It took 3 emergency rooms to remove this ring I got from @SHEIN #stuckring #stuckringremoval #ringremoval #shein #emergencyroom #storytime ♬ original sound - QueenBug-A-Boo

Na kraju se neko dosetio da je pošalje kod specijalite koji je specijalnim rezačem za metal uspeo da preseče prsten.

- Uradio je to vrlo vešto i nije me povredio. Kad je prsten konačno presečen ostila sam olakšanje - rekla je ona.

Iako je naučila bolnu lekciju Jamnika je rekla kako bi opet kupila isti prsten ali veći jer je shvatila koliko je kvalitetan.  

- Svakako ću naručiti novi prsten, jer je kvalitet odličan. Nerđajući čelik od 6 dolara je izbezumio doktore - istakla je ova žena.

Iako je mnogim njenim pratiocima bilo drago da ga se rešila i da nije morala da trpi veće muke od ovih, drugi su bili zaprepašćeni saznanjem da žena planira da ponovo kupi isti prsten. Mnogi su je pohvalili zbog strpljenja i hrabrosti koje je pokazala u situaciji koja bi za mnoge bila stresna. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)