Zanimljivosti

SVI SE PITAJU ŠTA MU JE TO OKO VRATA: Gde god da se pojavi ovaj muškarac, svi ga gledaju u neverici! (VIDEO)

Jedan Tiktoker je pokazao kakvim bogatstvom raspolaže kiteći sebe zlatom, a mnogi su zgroženi time.

30.06.2023 13:01

SVI SE PITAJU ŠTA MU JE TO OKO VRATA: Gde god da se pojavi ovaj muškarac, svi ga gledaju u neverici! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/goldmankaka222

Malo ko se danas može pohvaliti realnim bogatstvom koje se meri u nakitu i zlatu koje na sebe stavlja. Oni koji uživaju u tome, često ga pokazuju na druge načine, a za žene je uglavnom rezervisano to da "odmeravaju snage" skupocenim i dragocenim nakitom i aksesoarima. Čak i da ga imaju, mnoge ga drže u posebnim sefovima, a za posebne prilike stavljaju neki komad kako bi time pokazale svoju lepotu ali i status u društvu.

Nakit kod muškaraca je često bio vezan za recimo neku profesiju u umetnosti poput muzike, pa nije bilo retkost videti repera sa dugačkim i teškim "kajlama" i mnoštvo prstenja na rukama. U svim drugim situacijama, obično se na muškarca sa nakitom gleda podrugljivo. Ipak, ima onih koji u tome stvarno uživaju i strast prema skupocenim komadima ne sakrivaju od nikoga, a usput vole da se pohvale i svojim bogatstvom. 

Printscreen/TikTok/goldmankaka222

Muškarac koji nosi nekoliko metara zlata oko vrata šokirao je sve na mreži

Muškarac poznat na TikTok mreži kao "Zlatan čovek Kaka" pokazao je svu raskoš i luksuz koju poseduje u nakitu i to na sebi. Koliko i jači pol uživa u tome da sebe okiti najdragocenijim metalom dokaz je njegov stajling. Zlato na njemu izgleda poput šala ili dekorativne marame. Nekoliko metara zlatnog lanca krasi ovog mladog muškarca koji uz osmeh i sa zadovoljstvom pozira u kameru pokazujući narukvice, lance i prstenje koje krase njegovo telo.

-Pomoć

- Tako zabavno -

- Da li je ovo realno?-

- Daj mi jedan molim te- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Mnogi su se pitali da li je zlato pravo i želeli su da saznaju identitet muškarca. Međutim, mnogo toga se o njemu ne zna sem da je iz nekih azijskih zemalja i da je ljubitelj vežbanja, što je u objavama iz teretane ranije često potencirao. 

Međutim, on je i u drugim snimcima pokazao čime raspolaže prikazujući sav nakit koji poseduje po stolovima i u nekim prostorijama. Neki su posumnjali u to da se radi o bižuteriji i da je čovek trgovac bižuterijskim nakitom, međutim, to nigde nije potvrđeno. Za sada se on sa druge strane ekrana smeška svojim pratiocima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)