Zanimljivosti

PROVERILA JE SNIMAK SA SIGURNOSNIH KAMERA I ZATEKLA ŠOK SCENU U DVORIŠTU: Oduvek je želela veštačko jezerce, a sada je tamo bila ZVER! (VIDEO)

Jedna žena podelila je na TikToku kakvo je neprijatno iznenađenje doživela u sopstvenoj kući, nakon čega više nije smela da izađe napolje.

22.06.2023 18:05

PROVERILA JE SNIMAK SA SIGURNOSNIH KAMERA I ZATEKLA ŠOK SCENU U DVORIŠTU: Oduvek je želela veštačko jezerce, a sada je tamo bila ZVER! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Svi koji imaju kuće znaju da je pravo uživanje, ali ponekad i zahtevan posao, stalno uređivanje dvorišta. Ipak, većina će priznati da nema većeg zadovoljstva od boravka u njima, naročito ako ste takvi srećnici da vas okružuje zelenilo. Mnogi, naime, žele da od svog dvorišta naprave mali raj, pa osim cveća unose razne novine u izgled travnjaka i bašte, koji će svakako zavisiti od kreativnosti vlasnika. 

Dok neki vole da zbog dece naprave mali park unutar bašte, drugi se odlučuju da u dvorištu naprave pomalo "divlju" prirodu, gradeći jezerca koja ih opuštaju jer je u njih dovoljno samo gledati. Ipak, jasno je da se ona mogu koristiti i za osveženje tokom toplih, letnjih dana. Zato je očekivano da u njima slučajno "završi" poneka veverica, mačka ili eventualno primerak živine, međutim, jedna Tiktokerka je u objavi na toj društvenoj mreži pokazala šta je ona zatekla u jezercetu u svom dvorištu koje je uspela da napravi godinama nakon što ga je prvi put poželela.

Naime, priznala je da joj nije bilo nimalo sve jedno, jer je, vraćajujući sigurnosnu kameru koja snima njeno dvorište sa zadnje strane kuće u vodi ugledala, ni manje ni više nego pravu zver.    

Printscreen/TikTok/pubity

Medved se rashlađivao u jezercetu i nesrećna žena nije smela da proviri više u dvorište 

Koristeći priliku i veovatno verujući da je u prirodi ogroman medved je završio u vodi u dvorištu Tiktokerke, osvežavajući svoje noge i uživajući u očigledno relaksiraćoj kupki

- Odlučila sam da napravim jezero u dvorištu. Nikad nisam pomislila da će medved uskočiti u njega, dok nisam proverila sigurnosnu kameru - napisala je Tiktokerka u opisu objave, navodeći kasnije kako situacija, koliko god izgledala smešno, nije za šalu, kao i da se sada ozbiljno plaši da izađe napolje. 

Snimak je sakupio 1,2 miliona sviđanja, a korisnici mreže su se složili da životinja uživa u ambijentu i na pravi način "koristi priliku".

- Medved je u fazonu "čekao sam na ljude poput vas, ceo život" -

- Ovaj medved živi svojih pet minuta -

 

@pubity Wait for the bear trying to clean his toes at the end 🤣🤣🚨Follow @Pubity for your daily dose of uplifting content 🚨 #Pubity (@Alena wild animals in CA yard via @ViralHog ♬ original sound - Pubity

 

- Ovo je toliko slatko -

- Deluje kao da broji svoje nožne prste -

- To je sada njegovo jezero - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se šalili sa vlasnicom kuće rekavši da je divno što je "omogućila spa-tretman za divlje životinje", dok su drugi komentarisali da scena deluje poput one iz crtanih filmova i da su mislili da nikada neće videti ništa slično. Mnogi su se složili da su i životinje poput ljudi i da one znaju kako da uživaju i iskoriste ono što im se pruža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)