Zanimljivosti

HTELA JE DA SIĐE DO MORA, A ONDA JE ZA NJOM KRENUO I MUŠKARAC: Fotograf nije mogao da veruje kakva scena se odvija pred njegovim očima! (VIDEO)

Dramatična situacija na plaži obišla je ceo svet.

20.06.2023 15:01

HTELA JE DA SIĐE DO MORA, A ONDA JE ZA NJOM KRENUO I MUŠKARAC: Fotograf nije mogao da veruje kakva scena se odvija pred njegovim očima! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Porodična putovanja su jedno od najlepših uspomena i iskustava kojih se rado sećamo, najčešće gledajući fotografije i snimke koje smo zabeležili tom prilikom. Na njima su trenuci za koje smo zaboravili da ih je bilo i često se javi seta za tim vremenom. Mnogi zabeleže nešto čega nisu bili svesni, pa neretko neki ovekovečeni trenuci fotografijom ili snimkom izmame svima osmeh.

shutterstock.com

Porodice sa putovanja se najčešće vrate sa pregršt uspomena i fotografija

Jedna porodica je sa putovanja donela i neobično iskustvo ali i snimak. U objavi koja je na TikTok mreži sakupila milion lajkova u fokusu je bračni par koji je na jednom putovanju prošao pomalo tragikomično, želeći da se prošeta i malo zabavi. Dok su šetali pored obale mora u jednom gradu, žena je htela da siđe stepenicama koje su vodile bliže moru i uživa u njegovom plavetnilu i lepoti. Prvo je pokušala da siđe niz betonske stepenicke koje su bile mokre ali se okliznula i survala niz njih prema dole.

Snimatelj nije ni stigao da reaguje i eventualno pomogne, pretpostavlja se majci, niti da snimi šta se dalje desilo, a u kadar je već upao njegov otac koji je pokušao da pomogne ženi, međutim, ubrzo se i on otkotrljao niz stepenice i pao. Cela situacija je delovala i tragično i komično. U prvi mah je mnogima izgledalo kao da je to iscenirano za neki film. Ipak, momak je napisao u objavi da je u pitanju nezgoda i da su njegovi roditelji dobro.

- I ja sam se okliznula na ovim istim stepenicama -

- To mora da boli -

- Ali način na koji on trči da joj pomogne -

- Brat misli da je heroj-

- Otac je u fazonu "aa vidi čekaj da pokušam"- komentarisali su korisnici TikToka.

@barstoolsports Dad just copied mom 😭 @Barstool Outdoors (Via:@ana ♬ original sound - Subezewo

Iako je većina bila zabrinuta zbog ljudi i da li su se povredili, mnoge je snimak nasmejao. Složili su se u tome da se radi o bračnom paru koji se dobro slaže i koji se voli jer su tako njihovu sinhronizaciju u svemu, pa čak i padu shvatili. Mnogi su zbijali šale na račun čoveka koji je dotrčao da pomogne ženi šalivši se kako je verovatno mislio da će "spasiti stvar" i da će iz cele priče izaći kao heroj.

Drugi su komentarisali kako su te stepenice nezgodne i da je trebalo neko da ih upozori da se može dogoditi nezgoda jer se više puta i drugima to dešavalo. Snimak je napravljen na Havajima, barem kako su u komentarima pratioci napomenuli, prepoznavši okolinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)