Zanimljivosti

STIGAO JE U HOLIVUD I UMESTO GLAMURA KOJI JE OČEKIVAO ZATEKAO ŠOKANTNE SCENE: Zanemećete od prizora na čuvenom Bulevaru slavnih! (VIDEO)

Korisnici TikToka su ove scene nazvali velikom sramotom i "lažima karakterističnim za Ameriku".

19.06.2023 14:30

STIGAO JE U HOLIVUD I UMESTO GLAMURA KOJI JE OČEKIVAO ZATEKAO ŠOKANTNE SCENE: Zanemećete od prizora na čuvenom Bulevaru slavnih! (VIDEO)
Shutterstock, TikTok/ thestreetsofhollywood

Holivudski izgled, holivudski osmeh, holivudski život... sve su to fraze koje smo navikli da čujemo u medijima, a koje nam "raspaljuju" maštu i čežnju uz uverenje da je tamo negde život svetlucav i glamurozan i da smo mi sasvim obični ljudi koji nisu dorasli tom čuvenom glumačkom gradu.

Oni koji su imali priliku da ga posete najčešće su puni utisaka zbog duha koji Holivud nosi, međutim, iako se mnogima čini da u njemu poznati hodaju bukvalno po biserima, realna situacija je daleko od takve.

Printscreen/TikTok/thestreetsofhollywood

Čuveni Bulevar slavnih u Holivudu je daleko od onoga što smo navikli da vidimo na TV-u

U zabludi su mnogi koji misle da ovaj grad, pored glamura, krasi i izuzetna čistoća i da se beskućnici na tamošnjim ulicama ne mogu sresti. Naime, u jednoj TikTok objavi, korisnik je razbio sve stereotipe i uverenja koja važe za centar svetske filmske industrije i bez cenzure pokazao kako u stvari izgleda život u njemu.

U kratkom videu-snimku, Tiktoker je šetao ulicama Holivuda i bio zaprepašćen šta je sve na tom putu video. Tako je na ulicama bilo smeća i otpada, razapetih šatora prosjaka i beskućnika koji su ležali i spavali na trotoarima. Na drugim snimcima na profilu "ulice Holivuda" kreator objava je podelio da se umesto glumaca ovde mogu pre videti otpad i stari nameštaj koji čekaju na odvoženje. Te scene su zaprepastile sve redom. 

- Holivudska šetnja srama -

- Nikada ovo nismo videli u realnim šouima, oni te nateraju da misliš kako je to glamurozno i mesto iz snova za život - 

- Američki život -

- Toliko tužno -

- Šta se zaboga dogodilo sa ovim gradom? - komentarisali su Tiktokeri.

Šokirani korisnici mreža su naveli i kako bi svuda trebalo da bude rešen problem beskućnika, a naročito u gradovima koji prezentuju kulturu. Pojedinci su komentarisali kako su im predrasude o čistom i luksuznom gradu bile srušene pre mnogo godina kada su posetili taj grad i da ni tada nije izgledao onako kako su ga predstavljali u filmovima. 

Većina se složila da je to velika sramota za Holivud, ali i čitavu Ameriku jer će tako izgubiti svoje turiste koji tamo odlaze isključivo zarad imena i svega onoga što se za njega vezuje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)