Roditeljstvo

Ovaj čovek je pristao da na DAN POSTANE "TRUDAN"! Ono što je usledilo je POTPUNO NEVEROVATNO! (VIDEO)

Da bi bolje razumeo svoju ženu koja čeka njihovo drugo dete, jedan Španac je pristao na specijalni eksperiment.

27.08.2022 16:05

Ovaj čovek je pristao da na DAN POSTANE "TRUDAN"! Ono što je usledilo je POTPUNO NEVEROVATNO! (VIDEO)
Printscreen Instagram/@dranuryfloresp

Trudnoća se s pravom zove drugo stanje kod žena. Ne samo da se kod pripadnica nežnijeg pola menja telo da bi na svet mogle da donesu novi život, njima i potpuno obične stvari, poput ustajanja iz kreveta i vezivanja pertli, u 9. mesecu trudnoće postaju misaona imenica.

U želji da se bar na kratko nađe u koži svoje supruge koja čeka drugo dete, jedan tata iz Španije pristao je da se solidariše sa ženom i izvede neobičan eksperiment. On je, naime, postao trudan na jedan dan.  

Naime, mama je pomogla tati da uz pomoć lepljive trake oko svog stomaka pričvrsti lubenicu od sedam, osam kilograma. Tatina dužnost bila je da "pazi" na lubenicu i nikako je ne povredi.

Prvi problem na koji je naišao bilo je kako ustati iz kreveta. Na jedvite jade "trudni" muškarac je uspeo nekako da se iskobelja iz bračnog kreveta. Usledio je teži zadatak - kako da obuje patike i veže pertle uz ogroman "trudnički stomak". Za to vreme, njihova starija ćerkica je umirala od smeha gledajući oca koji se teško snalazi sa stomakom.

Naredna prepreka bilo je kako podići sa poda flomaster ili obući šorts. "Trudni" tata se dobro preznojio dok je sve to postigao, a bio je "u drugom stanju“ samo jedan dan.

- Evo mog pokušaja da uradim nešto što mnoge žene rade svakodnevno dok su trudne. Bilo je veoma smešno, sjajno i istinito. Možda mi muškarci ne razumemo tu fazu u ženinom životu, ali zaista ništa nije ravno čudu koje one rade dajući novi život i svoj doprinos ovom svetu - napisao je taj španski tata posle eksperimenta.

Urnebesni, ali i poučan snimak, postao je potpuni hit na internetu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)