Roditeljstvo

Betonirao ćerkina stopala: OVAJ TATA JE GENIJALAN! Evo kako da to budete i vi (VIDEO)

Jedan tata setio se originalnog načina da zauvek sačuva otiske stopala svoje devojčice, on tako svake godine čuva njene otiske u betonskim pločama od kojih je već napravio stazu do igrališta u dvorištu!

16.08.2022 10:00

Betonirao ćerkina stopala: OVAJ TATA JE GENIJALAN! Evo kako da to budete i vi (VIDEO)
isntagram-run2thewild

Odnos oca i ćerke uvek je poseban i jedinstven. Ne kaže se bez razloga da su sinovi privrženiji majkama, a ćerke očevima i to je sve zaista tako. Ovaj tata rešio je da svake godine priredi iznenađenje za svoju mezimicu, a evo od čega se sastoji.

On pravi ćerkine otiske stopala u betonu. Na snimku vidimo kalup i devojčicu od 9 godina koja, kako piše u opisu snimka, “I ove godine kao i prethodne ostavlja otiske svojih stopala”.

- Došao je taj trenutak i ove godine kada moja ćerka ostavlja svoje nožice u betonu

Devojčica, pošto ostavi otisak stopala, nastavlja da ukrašava tu površinu raznobojnim kamenčićima i svojim potpisom. U opisu takođe i piše jun 2022. i 9, kao znak godine, meseca i devojčicinih godina.

Na samom kraju snimka imamo priliku da vidimo nesvakidašnji prizor. U svome dvorištu ovaj čovek je napravio celu stazu od ćerkinih stopala. To je svojevrsni ritual koji on izvodi još od trenutka kada je njegova mezimica napunila godinu dana. Budući da ona sada ima 9 godina, već 9 velikih betonskih ploča je napravilo put kroz dvorišni vrt.

Mnogi su se pitali kako je uspeo ovu neverovatnu stazu da uradi, a on ima odgovor na to.

- Ponosan sam na ovo. Uzbuđen šta ću sve uraditi jednog dana kada ću imati neverovatnu baštu u koju može da stane sve ovo kamenje, koje za sada vodi do njenog igrališta -

- Ne može se pregovarati, dogovor je već sklopljen. Nema izgovora, samo se pripremite i uradite to. Sve što zaista želite možete učiniti ako imate dovoljno odlučnosti da to jednostavno učinite. Oslobodite emocije samo! - piše u opisu snimka.

Objava je za svega 2 dana dobila blizu 400.000 sviđanja i oko 2.000 komentara.

- Kakva prelepa ideja -

- Žao mi je što se ja nisam toga setila -

- Šteta što ovaj snimak niste postavili ranije -

- Definitivno ću to i ja uraditi -

- Vrt koji ćete do punoletstva dobiti će biti divan - samo su neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)