Odrasli

Ona ima NAJVEĆI TRUDNIČKI STOMAK! Pokazala ga je čitavom svetu i otkrila jednu TAJNU! (VIDEO)

Atraktivna buduća mama Kenzi Akiko Tibits izazvala je pravo iznenađenje na TikToku.

bySrećna republika

02.07.2022 22:05

Ona ima NAJVEĆI TRUDNIČKI STOMAK! Pokazala ga je čitavom svetu i otkrila jednu TAJNU! (VIDEO)
printscreen/tiktok

Trudnički stomaci mogu biti različitih oblika i veličina, pa se tako nekim ženama on gotovo i ne vidi, dok je drugima izuzetno veliki pa mnogi ljudi pomisle da je reč o višeplodnoj trudnoći.

Lična trenerka Kenzi Akiko Tibits ovih dana se priprema za rođenje svog prvog deteta, a za njen stomak mnogi misle da je lažan budući da je toliko veliki da su svi njeni pratioci na TikToku pomislili da nosi najmanje blizance. 

- Poželite mi sreću, beba stiže ove nedelje - napisala je Kenzi uz video u kom je pokazala stomak u 39. nedelji trudnoće, a zatim otkrila jednu tajnu.

- Mnogo sam nervozna jer ne znam šta da očekujem. Strah me je - otkrila je atraktivna buduća mama

 

 

Naime, Kenzi strahuje od porođaja jer joj se čini da je beba velika poput lubenice.

Njen video je sakupio na stotine hiljada pregleda, a neki korisnici TikToka Kenzi su poželeli sreću, dok su drugi priznali da su šokirani veličinom stomaka. Inače, interesantno je da se do trenutka dok je video postao viralan Kenzi porodila i objavila da je njeno novorođenče bilo teško 4082 grama.

Uopšteno govoreći, trudnicama koje nose prvo dete stomak počinje da raste između 12. i 16. nedelje trudnoće. Kod iskusnijih mama, pak, to se događa ranije s obzirom na to da su se njihova materica i trbušni mišići već rastezali u ranijim trudnoćama. Veći stomak obično imaju trudnice koje nose više dece, koje imaju više plodove vode, kao i one koje imaju veliko dete.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)