Telo

PLATILA SAM MANIKIR 250 DOLARA, a preživela sam noćnu moru! Trebalo je da budem deveruša, a sa takvim prstima nisam mogla van kuće!

Snimak na TikToku koji nosi ime "Manikir iz pakla za 250 dolara" za kratko vreme pregladan je više od pola miliona puta, a evo šta se dogodilo.

25.06.2022 19:00

PLATILA SAM MANIKIR 250 DOLARA, a preživela sam noćnu moru! Trebalo je da budem deveruša, a sa takvim prstima nisam mogla van kuće!
shutterstock.com

Mnoge žene u želji da za neku posebnu priliku izgledaju što bolje, rade nepromišljene stvari. Odlazak kod neproverenih frizera, šminkera ili manikira u poslednji trenutak samo su neke od tipičnih situacija tog tipa.  

Tako je jedna devojka otišla kod manikira u želji za nečim skroz drugačijim i unikatnim, ali ono što je dobila na kraju ju je totalno dotuklo i na kraju nije mogla da kao deveruša zablista na venčanju jedne od svojih najboljih prijateljica. Barem ne onako kako je zamišljala. 

- Želela sam da isprobam nešto sasvim novo jer je trebalo da budem deveruša. Unikatni crvenkasti nokti sa detaljima su nešto što sam baš htela i jedva sam čekala da ih ponesem. Kada je manikirka završila, htela sam da vrisnem, ali ne od sreće - ispričala je mlada žena čiju je priču s TikToka preneo i britanski The Sun.

- Platila sam 250 dolara, a htela sam da zaplačem, mrzim tu manikirku! - rekla je ona kroz suze. 

Video s naslovom "Manikir iz pakla za 250 dolara" prikazuje nokte izuzetno problematičpnog oblika. Naime, ne bi bilo loše da nokat prati samu površinu prirodne nokatne ploče, ali iz nekog razloga, poznatog samo manikirki, nokat se ka vrhu širi, umesto da se sužava. Tako da je deveruša, htela to ili ne, na kraju dobila "pačje nokte".

- Kako da kažem manikirki da ovo uopšte nije ono što sam želela i da hoću svoj novac nazad?! Moji nokti su uništeni!!! A treba da budem deveruša! - zapitala se očajna devojka na snimku koji je na popularnoj društvenoj mreži dobio više od pola miliona pregleda.

Osim toga, devojčini nokti su različitih nijansi ružičaste boje. Pored problematične širine, po njima se nalaze dodaci u vidu nalepljenih bisera i cvetića koji mnogima deluju kao da se petogodišnje dete igralo stikerima. 

Komentari su preplavili nalog. Najveći broj ljudi postavilo je pitanje zašto devojka u startu nije rekla da joj se to ne sviđa, budući da je oko noktiju bilo priilično posla.

- Zašto nisi ništa pomenula dok si bila unutra? -

- Za početak nije trebalo da platiš za taj haos na noktima! Da sam bila na tvom mestu, samo bih izašla napolje -

- Zašto je ne bi pitala može li nokte ponovo da sredi kako ti želiš? Ili makar da ti vrati novac -

- Prvo joj reci da želiš novac nazad, a onda objasni zbog čega. Ako uopšte treba objašnjenje -

- To su pačji nokti i kraj priče, moja nećaka od 6 godina ima lepše -

- Ponovo te pitam, šta si joj pokazala? Kakve nokte si želela - glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara na video. 

Najverovatnije je da manikirka i buduća deveruša nisu imale isto mišljenje kako nokti mladine najbolje prijateljice treba da izgledaju na svadbi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)