Zanimljivosti

RENOVIRALI SU KUĆU I U ĆOŠKU DNEVNE SOBE UGLEDALI NEŠTO NEOBIČNO: Kad je podigao metalni poklopac ostao je zatečen onim šta se nalazilo ispod! (VIDEO)

Nisi ni sanjali da u kući imaju tako našto.

01.08.2023 17:00

RENOVIRALI SU KUĆU I U ĆOŠKU DNEVNE SOBE UGLEDALI NEŠTO NEOBIČNO: Kad je podigao metalni poklopac ostao je zatečen onim šta se nalazilo ispod! (VIDEO)
shutterstock.com

Renoviranje kuće, čak i kad u njoj živite dugo vremena, može da donene neobična iznenađenja. Stare kuće često kriju tajne za koje njihovi ukućani ni ne slute da postoje.

Upravo to se dogodilo jednom mladiću koji je na Tik Toku pokazao šta je pronašao u kući svojih roditelja.

Oni su odlučili da renoviraju svoj dom, skinuli su pod u dnevnoj sobi i zanemeli od šoka. 

tiktok/PRINTSCREEN/aaron_youngbull

Ovo je pronašao u svojoj dnevnoj sobi.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikTok u samom ćošku sobe decenijama je sakriven od pogleda ispod poda bio mali, čudan otvor zatvoren debelim metalnim poklopcem.

Pok je usledio kad je podigao poklopac i ugledao starinski sef za koji ni on, niti njegovi roditelji nisu ni sanjali da postoji u njihovoj kući. Zaintirgiran ovim otkrićem mladić pokušava da otvori sef, ali uprkos cimanju ručke shvata da ga neće otvoriti ukoliko ne pronađe odgovarajuću šifru.

Snimak se završava njegovim pokušajem da pronađe pravu kombinaciju brojeva koji će otvoriti sef pa ostaje nedorečeno da li su i šta pronašli u njegovoj unutrašnjosti. 

Komenatari ispod ovog video snimka nisu prestali da se ređaju, a korisnici ove društvene mreže su bili oduševljeni ovim otkrićem. 

- Zamisli kreneš u toalet u sred noći i naiđeš na sef.

- Ko zna šta se nalazi unutra.

- Bilo bi dobro da provališ šifru, možda je unutra blago, nikad se ne zna. 

- Javi šta se dešava kad provališ šifru.

- Čuo sam za sličan slučaj, ovo uopšte nije retka pojava - glasili su samo neki od komentara. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)