Kuce OVAKVOG PSA NIKAD NISTE VIDELI: Vlasnica je ostala zapanjena kad je ugledala neobičnu scenu u dnevnoj sobi! (VIDEO) 12:30
Zanimljivosti RENOVIRALI SU KUĆU I U ĆOŠKU DNEVNE SOBE UGLEDALI NEŠTO NEOBIČNO: Kad je podigao metalni poklopac ostao je zatečen onim šta se nalazilo ispod! (VIDEO) 15:00
Tetka Saveta AKO OVO RADITE VAŠ DOM IZGLEDA JEFTINO! 5 najvećih grešaka koje činimo pri uređenju enterijera! 16:01
Zanimljivosti DA LI BISTE ŽIVELI U OVOJ KUĆI KOJA JEDVA IMA 20 KVADRATA? Mesto za krevet je na neverovatnom mestu, a tek prostor za umivanje! (VIDEO) 08:01
Roditeljstvo OSTAVILA JE BEBU SAMU U DUBKU, a ono što su snimile sigurnosne kamere za to vreme potpuno ju je sledilo! Da li da se rešim te jezive igračke? (VIDEO) 16:01
Tetka Saveta OVE BILJKE ĆE SPREČITI KONDENZACIJU I BUĐ U VAŠOJ KUĆI: Jednu od njih smo koristili potpuno pogrešno, iznenadićete se kad vidite njenu ulogu! 09:10
Horoskop IZABERITE BOJU ZA VAŠ DOM PO HOROSKOPSKOM ZNAKU! Oni se samo u ovakvim prostorijama osećaju spokojno 20:01
Tetka Saveta Uselili su se u novu kuću, u kojoj kao da neko već živi! SRUŠILI SU JEDAN ZID i počeo je pakao, čudni tragovi na podu, lupanje i NEOBIČNI ZVUCI USRED NOĆI! 12:00
Kuce Postavio sam kamere da pratim šta moji PSI RADE KADA NISAM KOD KUĆE! Malo je reći da sam se zaprepastio! (VIDEO) 06:05