Kuce

OVAKVOG PSA NIKAD NISTE VIDELI: Vlasnica je ostala zapanjena kad je ugledala neobičnu scenu u dnevnoj sobi! (VIDEO)

Pas se ponašao kao da je čovek a ne životinja.

23.02.2024 13:30

OVAKVOG PSA NIKAD NISTE VIDELI: Vlasnica je ostala zapanjena kad je ugledala neobičnu scenu u dnevnoj sobi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hunterhaag

Vlasnici kućnih ljubimaca znaju koliko odgovornosti zahteva držanje životinje u kuće. Psi su posebno zahtevni jer je potrebno više puta dnevno ih izvoditi napolje zbog fizioloških potreba, ali i fizičke aktivnosti. Tu je naravno kvalitena hrana i voda, kao i briga o ljubimcima kad su bolesni i kad im je potreban veterinar.

Ali, kako će vam reći svaki vlasnik psa sve to vredi jer ljubav i privrženost koju pokazuju vredi svakog truda. Osim toga, ljudi se vezju za svoje ljubimce i često ih tretiraju kao članove porodice što oni zapravo i jesu na neki način. 

Shutterstock

Velika je ljubav između vlasnika i psa

 

 

Jedna žena podelila je na društveni snimak neobičan snimak svog ljubimca. Kako je objasnila, pas se najčešće motra oko njenih nogu i u jednom trenutku je shvatila da ga nigde nema. Tražila ga je svuda po kući, dozivala ali uzaldu. Iznenađenje je usledilo kad je ušla u dnevnu sobu i zatekla svog psa na kauču u, za životinju, vrlo neobičnoj pozi.

Kamko se vidi na snimku pas je miran ležao na stomaku na kauču i dremkao kao da je čovek a ne životinja. Ona je pokušala da ga pomeri, dirala ga je za šapu ali pas nije reagovao. 

- Izvni, šta radiš ovde? Jesi li dobro? Da li ti je potrebna pomoć? Volim te...vidimo se kasnije - čuje se kako se devojka obraća svom ljubimcu koji je na zvuk njenog glas mahao repom, a onda nastavio da uživa ne menjajući pozu.  

Simpatičan psić osvojio je srca mnogih korisnika mreže koji su prokomentarisali kako on zaista ume da uživa. 

@hunterhaag I swear she is the funniest pup ive ever met 💀😅 #goldendoodle #goldendoodlesoftiktok ♬ original sound - Hunter

 

- Imala je duplu smenu, plaća stanarinu i odmara se.

- Malo maše repom nakon što si pitala da li je dobro.

- Ja bih bio prestravljen da svog psa zateknem u ovoj pozi. 

- Osećaj kada živite potpuno besplatno uz svu ljubav i grickalice.

- Svako treba da nauči da se ovako opusti- bili su neki od komentara.

Neki korisnici su rekli da je ovo uobičajena pojava ako imate pudlu. Drugi su prokomentarisali da je ova slika prava definicija rečenice "umoran sam kao pas". 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)