Kuce

PSI SU NAPRAVILI OGROMNU RUPU U SOFI: Vlasnica je prišla da pogleda štetu i zapanjila se kad je shvatila šta se krije ispod kreveta! (VIDEO)

Usledili su brojni komentari na njen post.

21.02.2024 10:50

PSI SU NAPRAVILI OGROMNU RUPU U SOFI: Vlasnica je prišla da pogleda štetu i zapanjila se kad je shvatila šta se krije ispod kreveta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/best4see

Svaki vlasnik psa će vam reći koliko mu je kućni ljubimac ulepšao život. Čak i lekari ističu da ljudi koji imaju ljubimce manje pate od depresije i drugih mentalnih poremećaja. Međutim, psi često umeju da budu nestašni poserbno kad ostanu sami u kući. To se dogodilo ženi koja je ima haskija i lovačkog pas kao ljubimce. Ona se šokirala kad je ušala u kuću i ugledala ogromnu rupu na sofi u dnevnoj sobi koju su iskopali njena dva ljubimca. 

Pixabay

Deca su posebno vezana za ljubimce i rado ih drže u kući

Krevet je bio potpuno uništen, sunđer razbacan na sve strane a iz rupe su virili metalni federi. Vlasnica je u neverici gledala potpuno uništenu sofu, a kad je prišla malo bliže i pogledala u rupu ostala je zapanjena onim što se nalazilo ispod kreveta.

Iz rupe je izvirivala još jedna njuškica. Pogledala je malo pažljivije i uočlai mačku koja je provirivala ispod federa očigledno i dalje uplašena od pasa. 

 

U opisu slike je stajalo "Mama, vidi našli smo mačku" aludirajući na ljubimce koji su napravili haos u kući i uništili krevet. Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. 

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Ups! Sve mi se čini da će ova dva psa biti ozbiljno kažnjena.

- O moj Bože! Ova dva šteneta nisu ni svesni u kakvoj su nevolji.

- Da li je to vaša mačka?

- Tako je to kad ostaviš pse same u kući, posle možeš svašta da očekuuješ.

- Ja bih se šlogirala kad bih ovo zatekla u stanu.

- Kako je mačka uopšte ušla u kuću pored dva psa?

- Nesrećno mače, mogu samo da zamislim koliko se uplašilo. Sreća, pa od federa psi ipak nisu uspeli da dođu do nje i da je povrede - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

Vlasnici kućnih ljubimaca često su svesni koliko štete oni mogu da naprave, mada to više zavisi od odgovornosti samog vlasnika i kako nauči svoje pse da se ponašaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)