Kuce

ŽENA USRED AUTOBUSA U KOLICIMA ŠETA PSA: Životinja je odjednom počela da ispušta neobične zvuke zbog kojih su svi zastali (VIDEO)

Ovakvu scenu nikada niste videli.

12.02.2024 18:20

ŽENA USRED AUTOBUSA U KOLICIMA ŠETA PSA: Životinja je odjednom počela da ispušta neobične zvuke zbog kojih su svi zastali (VIDEO)
Instagram-wild_animalsgram

Jedna neobična scena zabeležena je u autobusu kada je žena ušla sa kolicima, ali umesto bebe unutra se nalazio buldog. Ono što je posebno iznenadilo putnike jeste činjenica da je pas pokušavao da progovori, ispuštajući zvuke koji su ličili na ljudski govor. Umesto uobičajenog lajanja, buldog je proizvodio neobične zvuke koji su naterali sve prisutne da se okrenu i zapitaju šta se zapravo dešava.

Ova scena nije ostala samo u autobusu, već je privukla pažnju i prolaznika na ulici. Devojka koja je šetala ovog neobičnog ljubimca u kolicima nije prestajala da se smeje i uživa u pažnji koju je njen buldog privlačio. Mnogi su zastajali da posmatraju i slušaju ovog neverovatnog psa koji je izazvao znatiželju i smeh gde god da se pojavio.

Ovakvo ponašanje psa sigurno je izazvalo mnogo pitanja i komentara, ali jedno je sigurno, buldog koji "govori" definitivno je postao glavna atrakcija u gradu. Naravno, mnogi su se zapitali kako je buldog naučio da proizvodi takve zvuke i da li postoji neko naučno objašnjenje za ovakvo ponašanje. Bez obzira na to, ovaj neobičan prizor sigurno je ostavio dubok utisak na sve svedoke, ostavljajući ih sa osmehom na licu i pričom koju će prepričavati svojim prijateljima.

Kada su prolaznici videli buldoga u kolicima koji "priča", reakcije su bile raznovrsne. Mnogi su zastajali da bolje pogledaju i poslušaju ovog neobičnog ljubimca, dok su drugi jednostavno trčali za njim kako bi snimili ovu neobičnu scenu i podelili je na društvenim mrežama. Nije svaki dan da se može videti pas koji pokušava da komunicira na ovakav način, pa ne čudi što je privukao toliko pažnje.

- Moj pas priča u autobusu - stoji u opisu snimka.

Ovaj čudan video dobio je blizu 3 miliona sviđanja samo na Instagramu, dok su se komentari ređali.

- Mislim da on ismeva način na koji čuje ljude da pričaju.

- Ljudski duh je izgleda zarobljen u ovom psu i želi da izađe!

- On ima toliko toga da ispriča, pustite ga!

- Pažljivo sam ga slušao i sve je u pravu!

- Njegova gazdarica je savršena, deluje strpljivo i brižno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)