Kuce

BAKA ODVELA PSA NA ŠIŠANJE: Kada ga je dovela kući vlasnici se umalo nisu rasplakali kad su videli šta mu se desilo (VIDEO)

Vlasnici engleskog španijela podelili su snimak svog ljubimca nakon posete grumeru, pokazavši kako izgleda nakon nove frizure.

26.01.2024 18:30

BAKA ODVELA PSA NA ŠIŠANJE: Kada ga je dovela kući vlasnici se umalo nisu rasplakali kad su videli šta mu se desilo (VIDEO)
Printscreen/TikTok/vpotvin

Psi su nesumnjivo ljubimci koji najviše pažnje privlače na društvenim mrežama. Svako malo ćete tokom skrolovanja snimaka na ovoj platformi "nabasati" na neki zanimljiv sadržaj sa njima. Često viđamo najrazličitije rase pasa i kako njihovi vlasnici uživaju u njihovom društvu smišljajući razne igre i dogodovštine. Nedavno je veliku paažnju javnosti izazvao snimak engleskog špringera španijela po imenu Šarlot nakon što se vratio kući od svog grumera.

Pixabay.com

Posedovanje psa podrazumeva i celodnevnu negu i brigu o njemu

Vlasnici jednog preslatkog psa su bili razočarani nakon što je baka ošišala španjelu lokne po kojima je bio prepoznatljiv prenosi newsweek.com.

Opis objave je bio "Kada te baka odvede kod grumera i zaboravi da napomene da ti ne "iseče uši". Počivajte u miru savršene lokne" a onda je pisalo: Ko je ovaj pas?

Video je objavljen na profil namenjen ovom psu i njegovom prijatelju takođe ljubimcu Henriju. Ljudi su bili razočarani ovim propustom pa su brže bolje komentarisali objavu.

- Imam podeljeno mišljenje o ovome moj timar zna dva put da me pita uvek!

- Kao grumer, kažem da ovo nije bila najbolja odluka.

- Izgleda baš poput mog šringera

- Jao bila bih tako razočarana...Ušima je potrebno mnogo da izrastu

- Ja uvek napomene da ne šišaju lokne- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su bili razočarani ovom slikom, ali su utešili vlasnike da baka nije baš upućena i informisana te da je mala nepažnja napravila ovaj propust. Ipak, mnogi su se složili da je pas jednako simpatičan i zanimljiv te da će lokne vrlo brzo izrasti ponovo.

Na veb sajtu Narodnog dispanzera za bolesne životinje (PDSA) piše da je negovanje vašeg ljubimca od suštinskog značaja za njihovo zdravlje i dobrobit ali i odličan način da se povežete sa njima, prenosi taj portal.

Sa druge strane, na veb sajtu dobrotvorne organizacije za životinje se dodaje da nekim kućnim ljubimcima može biti potrebna profesionalna nega zbog dužine i vrste dlake dok se nega za druge može obaviti i kod kuće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)