Kuce

BESPOMOĆNO ŠTENE DRHTALO JE OD HLADNOĆE NA ULICI: Promrzlo, mokro od kiše i gladno tiho je cvilelo, scena zbog koje su mnogi zajecali! (VIDEO)

Maleni beli pas stajao je na trotoaru nadajući da će ga neko spasiti.

15.01.2024 13:01

BESPOMOĆNO ŠTENE DRHTALO JE OD HLADNOĆE NA ULICI: Promrzlo, mokro od kiše i gladno tiho je cvilelo, scena zbog koje su mnogi zajecali! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lu_ngao99

Instikt da pomognemo drugima, posebno životinjama, trebalo bi da ima svako od nas. Nažalost, danas mnogi okreću glavu na takve prizore i bez imalo empatije prolaze pored napuštenih životinja koje promrzle i gladne mole za pomoć na ulici.

Još gore od toga je što mnogi tiktokeri koriste ovakve scene kako bi ih snimili i dobili milione pregleda umesto da telefon stave u džep i pomognu nesrećnoj životinji. 

Pixabay.com

Napušteni i uplašeni psi su često slika koju mnogi viđaju na ulicama

 

Jednu ovakvu scenu zabeležio je jedna tiktoker. On je na trotoaru sniumio bespomoćno maleno belo štene koje je mokro od kiše i gladno tiho cvilelo moleći za pomoć. U tom trenutku je naišao mladić koji je uzeo telefon i snimio nesrećnog psa i scenu koja je rasplakala sve na društvenim mrežama.

Tužan pogled malenog šteneta nikoga nije ostavio ravnodušnim a video je sakupio 6,8 miliona sviđanja kao znak podrške.

Međutim, većina ljudi je napala muškarca, zamerivši mu to što nije odreagovao u trenutku odnosno spasao štene umesto što ga je snimao. 

 

 

- Čoveče, zašto stojiš? Pomozi jadnom psu!

- Nemoj da snimaš već uzmi sa sobom jadno štene.

- Zašto mu jednostavno ne pomogneš?

- Ono bukvalno cvili za tvoju pomoć.

- Jecam gledajući ovo nesrećeno štene. Nadam se da je ovaj koji je snimao jadnu životinju i pomogao psu umesto što je na njegovoj nesreći zaradio preglede na TikToku.

- Kad bih znala gde je snimljen ovaj video otišla bih da potražim ovog psića.

- Zna li neko da li je pas spasen? - bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili mladiću koji je snimio ovu srcecepajuću scenu da ništa nije vredno lajkova i popularnosti na TikToku posebno ne život ovog nesrećnog psa. U jednom od komentara dalo se zaključiti da je štene na kraji ipak spaseno, ali detalji nisu poznati.

Ovo nije usamljen slučaj. Iako se pretpostavlja da su u mnogim sličnim situacijama autori ovakvih sadržaja pomogli životinjama, ima mnogo i onih koji samo snime zapomaganje bespomoćnih životinja, a potom se okrenu i odu bez trunke empatije. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)