Kuce

MISLILA JE DA JE KUPILA ČISTOKRVNO ŠTENE FRANCUSKOG BULDOGA: "Platila sam ga 700 evra, a izraslo je u ovo!" (FOTO+VIDEO)

Betani je rešila da mami pokloni ovu rasu psa, a onda je ono poraslo i šokiralo je izgledom.

17.10.2023 12:41

MISLILA JE DA JE KUPILA ČISTOKRVNO ŠTENE FRANCUSKOG BULDOGA: "Platila sam ga 700 evra, a izraslo je u ovo!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-bethlouiseeexo

Engleskinja Betani je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 11.000 ljudi. Ona je podelila snimak psa kojeg je poklonila majci, a video je pregledan milionima puta. Naime, ona je dugo želela da pokloni mami štene francuskog buldoga. Cene se u Velikoj Britaniji kreću između 2.000 i 4.000 evra za ove čistokrvne štence. Betani je naišla na oglas na internetu na kome se prodavalo štene koje je ona htela i to za nepunih 700 evra. Na fotografiji je bilo crno štene od oko dva meseca, a u opisu je pisalo da proverena odgajivačnica francuskih buldoga prodaje čistokrvno štene naziva Luna. Betani se u Lunu zaljubila na prvi pogled i to je bilo dovoljno da se odluči na kupovinu.

- Oduvek sam htela mami da poklonim tog psa. Ponuda od nepunih 700 evra mi se činila neverovatnom pa sam odlučila da kupim štene. Iskreno, jeste mi delovalo malo čudno, ali sam ga uzela bez obzira na sve. Štene je raslo, a evo i kako izgleda sada - napisala je vlasnica psa na Tik-toku.

Tiktok-bethlouiseeexo

Štene koje je Betani kupila

Na prvoj fotografiji je maleni pas koji je crne boje i za koga se u startu ne zna u šta će izrasti. Na drugoj fotografiji, koja je izazvala salve smeha je pas koji više podseća na jorkširskog terijera nego na buldoga. Luna uz to ima prilično veće uši i neobičnu vilicu. Budući da je ovaj psić drastično odstupao od francuskih buldoga, Betani je pomislila da on uopšte nije te rase. 

Luna ima dužu dlaku, netipično velike uši i čudan oblik glave, a njena vlasnica ističe da je primetila da je taj pas drugačiji od ostalih još 2020. godine kada je otišla da ga kupi. Veterinar je bio taj koji je presudio i šta je u pitanju, a izgleda da je Luna mešanac francuskog buldoga i jokširskog terijera. Zbog toga ima čudnovat rast i dužu dlaku. 

Betanin Tik-tok snimak na kome objašnjava kako je za nepunih 700 evra kupila “čistokrvog francuskog buldoga” koji se pretvorio u “ovo” pregledan je milionima puta, a o njemu je pisao i Dejli star. Betani je ipak priznala da iako je oduvek htela čistu rasu francuskog buldoga, na ovog psa se u potpunosti navikla njena mama, ona, kao i ostali članovi njene porodice. 

Komentari na račun ovog psa ipak nisu izostali kako na Dejli staru, tako i na drugim portalima, iako je Betani u jednom trenutku zabranila komentarisanje njenog psa.

- Ne mogu da verujem da ste ovo platili 700 evra.

- Ako već taj pas košta 4.000 evra, zar vam nije bilo čudno što se prodaje po znatno manjoj ceni?

- Smejem se od kad sam videla Lunu kako sada izgleda.

- Bar imaš unikatog jokširskog boksera!

Tiktok-bethlouiseeexo

Pas u koga je štene izraslo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)