Kuce

SNIMAK KOJI DIRA PRAVO U SRCE I TERA SUZE NA OČI: Kuja je zapomagala pored povređenog šteneta tražeći pomoć ljudi! (VIDEO)

Maleni pas je bespomoćno ležao pored stuba i cvileo dok je njegova mama lavežom pokušavala da privuče pažnju prolaznika.

22.09.2023 13:00

SNIMAK KOJI DIRA PRAVO U SRCE I TERA SUZE NA OČI: Kuja je zapomagala pored povređenog šteneta tražeći pomoć ljudi! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/thedodo

Životinje često vrlo emotivno reaguju posebno kad su u pitanju njihovi mladunci. Potresna scena na ulici jednog indijskog grada rasplakala je i one sa najtvrđim srcem.

Naime, pored stuba ležalo je bespomoćno štene sa povređenom šapom i cvilelo od bolova dok je njegova majka zavijala, i kako se mnogima činilo bukvalno zapomagala, pokušavajući da privuče pažnju prolaznika kako bi joj neko pomogao oko mladučenta. 

Printscreen/TikTok/thedodo

Majka je dozivala u pomoć prolaznike svojim lavežom

 

Neko od prolaznika je pozvao volontere iz jednog azila za pse koji su došlči u rekordnom roku. Čovek je zastao kraj životinje i vrlo oprezno podigao mladunče psa i odveo ga u veterinarsku stanicu. Kuja se ni za tren nije odvajala od njih i uznemireno je išla za volonterom kako bi videla gde će odneti njeno mladunče.

Po dolasku u veterinarsku stanicu psu je povreda sanirana i previjena a potom je nahranjen. Maleni pas je nekoliko dana boravio u azilu kako bi se u potpunosti oporavio nakon čega je vraćen majci. Tek tada su volonteri videli da kuja osim ovog ima još nekoliko štenaca o kojima brine. maleni pas radovao se što je ponovo sa majkom ali i braćom i sestrama, dok je kuja zahvalno lizala ruku volonteru koji je spasio njeno mladunče.

Ovaj snimak dirnuo je u srce mnoge korisnike društvenih mreža. 

- Molim vas neka neko pomogne ovim jadnim životinjama.

- Tako mi je drago da su štene vratili majci.

- Ne mogu da zaustavim suze. Ona kao da zapomaže tražeći pomoć za svoju bebu.

@thedodo Moms are the best 🥹❤️ (IG: animalaid_india) #rescue #reacuedog ♬ original sound - The Dodo

- Ovaj plač majke na početku snimka mi je slomio srce.

- Hvala što ste ih spasili.

- Divno je videti da su psa vratila majci - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Mnogi su se složili da je ova scena slika čiste majčine nesebične ljubavi  koja je podjednako važna i za ljude i za životinje. Među komentarima je bilo i onih koji su naglasili da i među ljudima treba da ima više empatije, da jedni drugi pomažemo kad smo u nevolji i da će tako svima biti bolje. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)